when the sun glasses is on. let's rule the world!

att vakna upp och kliva ut, smutsig och vek. men känslan av att ensamheten kommer fortätta stanna. en spark på bollen och hoppas på att den en dag ska få visa vilken väg. för att sedan öppna ögonen och se det ljusa i vår värld.

kan inte sova, gaaah! vakna tidigt och gick ut och la mig i solen. sedan drog jag och julia ut till donken. jag gick i den här värmen. fan rekord. drack även 2 stora drickor, tihihi. sen undra sassa om vi skulle hänga med ut till herrfallet med henne och vera. lixom varför inte?! det var himla kuul! hyrde sån hära tramp båt och körde ut lite här och var, sen körde vi vollyboll vilket inte gick så himla bra, hehe.. menmen, sen gyrde sassa och julia sån hära fyramannars trampbil, fyfaan, trodde dem skulle ta livet av mig, kör som jävla galningar. hahah. jaja, sen drog vi hem och käka och så sen drog sassa och jag ut ett tag. fyfan tror jag inte skrattat så jävla mycket på länge. vet inte ens vad jag skratta åt. låg fan på marken och typ avled hahah. känner mig som ett jävla freak hahaha. john  tyckte nog iaf att jagvar konstig eftersom han kom upp där som en jävla peddobear hahah. jajaaa, men vi träffa andreas senare och satt där tills aah nu när jag om hem. var faktiskt kul så. menmen, ska väl slå på en film osv.. dagen har vart awsome och känns som morgondagen kommer bli bra den me.




drugs don't work.. (?) let's do it again

vissa säger ge aldrig upp, och vissa säger ignorera skiten. nu vågar jag inte ens försöka, jag vågar inte göra det igen. det skapas problem, tillslut kommer det kära hål om ömma sidor och sedan kommer saker och ting gå om och om igen. jag kan inte ens säga förlåt. det är utslitet och överandvänt. jag kan inte sätta på samma låt. inte ens se det ljusa i den? vart fan började det om igen, hur var och när. varför kända jag aldrig just dethär. hur en sken bara börjar lysa in i mig. sedan ett mörker som lägger sig som ett täcke och vill släcka mina ögon förgått. även om jag skulle ha viljan. så kanjag inte, även om jag skulle må bättre av det. se på mig, bara en gång till. jag lovar att aldrig,aldrig mera se det som engång var fel. bara det tomma det tysta, jag vill veta det som sa att allt var bra, att allt var okej. som en stöt som drogs genom kroppen. kolla på regnbogen, kolla fägerna. nångång vill jag vara så. det blev öppfyllt. tillslut blev jag grå. ska vi försöka igen. ingen skulle ju lägga sig i. ingen som förstår hur jävla svårt det är att gå. sista grejjen var. såg du lyckan på mina läppar, glansen i ögonen som berättade att allt var bra. kom ihåg den. glöm den aldrig. för jag har precis börjat igen men på en helt annan grejj. vill du joina, kän känslan som får dig snurra, skratta, falla. det finns inga bekymmer i den värld. jag lovar att ändå finnas där.


i want to forgett the times, and start on brick one. again..♥

låt blodet rusa, låt hjärtat slå. skrik ut så högt du kan. du känner smärtan, drogen och kvävande i ditt bröst. ge mig en chans att få försöka hjälpa. så som du hjälpte mig. men dra mig inte in i nåt. det skulle bara göra ont för dig.

vakna upp hos en sömtuta kallad sassa, gjorde mig klar och åkte hem till farfar. sen drog jag och satte mig på konsum för att vänta på hebbe, då en liten blondie kommer in. såg inte att det var crille först så jag satt bara och stirra som om jag vore dum i huvet hahah. jaja han väl snacka en stund med hoom iaf. mycket trevligt. sen kom hebbe och vi drog och köpte glass och dricka, sedan drog vi hem till mig och kolla på paranomal activity 1 och 2. sen hitta nemo och get smart. sen drg vi ut och leta efter nånstans och käka men allt var stängt. så han drog hem och jag träffa mina smågluttar maria och camilla, vi drog till statoil, hehehe ovanligt att jah vill dit. men men, nu e man hemma och avlider lite av en jävligt varm dag. i morgon ska jag nog bara ligga ute och ta de lugnt. får se om det hinner bli både nya bilder och nya texter. men men.


hej gammal äcklig fetto bild. men jag gilla ljuset (a) och en bild säger mer än 1000 ord

radion spelar aldrig våran sång, åååh det känns som tusen år sän

spring från all rädsla slå mot det ord som knäcker hjärtat mitt itu. stå kvar när du vet att du klarar dig själv. stanna hos mig om du verkligen menar det du sa till mig.

inga bilder ännu efterssom kameran är i luleå för pappa skulle stanna lite längre. uum. kom hem igår kväll. slängde bara in  mina grejjer sen drog ja och träffa hebbe, sen chila man hem till camilla en stund och på vägen hem där ifrån drog man ett samtal till sassa. sen däcka man, hehe. uum, idag vakna man vid 8. jävligt ovanligt för att vara jag. menmen, gjorde mig klar sen kolla på tv ett tag. sen drog mamma och jag och köpte nya fläktar eftersom det ska bli varmt den här veckan och vi kände att det skulle nog behövas, jaja. sen träffa jag sassa och vi drog och käka på viking. sen drog vi hem till henne och hämta charlie för att gå en liten runda. men klantarslet klättrar ju upp i trädet oh sassa ska hoppa upp på min rygg medans jag står böjt mot ett träd. mycket vacker syn skulle jag kunna tänka mig. våldtäckt bakifrån typ hahah. jaja. fick ner honom iaf. nu sitter ja och väntar på camilla, för vi sedan ska hitta på nåt. vad vet jag inte. men det blir väl som det blir. funderar på att dra en runda till dinken och tillbaka innan. känner att jag behöver röra på mig eftersom jag setat i en bil i 4 dagar. jajaa. det blir som det blir. och den som fixar lasse lindhs skiva till mig avgudar jag tills min död är kommen!



tårarna på min kind går i samma krets som regnet. finns du fortfarande för mig då?

vem är det som bestämmer vilken väg du ska välja?









bilderna när vi åker skidor kommer senare^^

nu har vi precis kommet till hottelet i lule och det första jag gör är att gå in i badrummet och skriker baadkaar! vilket låter vanligt att jag skulle göra (a). menmen. igår var vi i abisko och kika runt. och vi har även vart vid rikskränsen och åkt skidor. vilket var förjäva najz! fast man kännde sig lite dum när man kommer dit med 3 tröjjor sen serman några åka med bikini. fast dem sa ju att det var rätt kallt så, haha. jaja skulle inte göra mig nåt om man åkte dit på vintern nångång då det säkert är gryymt mycket finare. i morgon tar mamma och jag flyget till arlanda sedan drar vi oss hemmåt till lilla arboga. aahjuste. andra bilden nerifrån. jag dricker vattnet. ser litegrann ut som jag ligger oh spyr men nee xD

it's your fight!

det är du som har kraften, det är du som har de vapen du behöver. det är din utgång och vägledning. så slåss! det kan bli din sista kamp mot friheten och drömmarna.


vakna 8 i morse, känner mig tragisk! gick iaf och mötte hanna på stan vid 10 sen kom andrea, och vi gjorde väl inte speciellt mycket, satt och snacka om lite om allt möjligt. sen skulle dem gå och köpa godis. det gick väl inte så bra. eftersom att en ica människa stog och kolla på dem som om dem var dumma i huvet hahahah. jaaja. sen skulle dem dra så jag träffa julia oh vi kollade på film. paranomal activity och sucker punch. vi stt och vänt apå att paranomal activity 2 skulle ladda klat men den hann aldrig. så julia skulle dra och jag fortsatte kolla på film och packa klart väskan för i morgon drar jag till norrland med mamma och pappa för att åka skidor på midsomma tihihi. tycker det är rätt najz mitt på sommarn i lilla sverige lixom (a).. jaja jag kommer kanske var ouppdaterad men då blire mycket bilder sen. men ska försöka sova nu för jag ska upp kl 5. blööh. uppskattar sociala vänner på mobilen!




jag vet hur svårt det är, hur tomma ord utan tvekan blir till ett fyllt och uppskattad mening. ända tills just detdär hände. texten med ett hjärta bakom. från den 22, det som ändrade mitt liv och beteende. med gråten i min hals. är jag stark nog och trycker tillbaks för att ignorera det sista som finns av han. eftersom det engång var hans♥..



do you realy think you hear my heartbeat's?(bitch)

att jag faktiskt menade det jag sa, slog hårt som fan när du faktiskt inte brydde dig. du erkännde själv. så du har ingenting annat att skylla på än dig själv. och ändå fick mitt hjärta fortsätta slå. du vet den där kicken man får? och inte fan var den från dig.

vakna som en död häst typ. låg upponed i sängen. har ingen aning om hur jag lyckas menmen.. spenderat min dag med hebbe, det har vart mycket mycket trevligt. drog och käka pizza sen satte vi oss på en bänk och åt glass. sen blev vi sugna på jordgubbar så why not. haha. sen satt vi och tippa på hur mkt pengar folk fick när dem panta burkar. och nu har jag kollat på the bounty hunter eller vadfan den hette, whatever. den var bra iaf haha. typ klockren film. nu ska jag nog ta en dusch och slå på en till film. för i morgon ska jag städa och packa, för på tors sticker jag till norrland och kmr hem på lördag. mewmew, ska åka skidor. AWSUME!!!

"Drink me, drown your sorrows."

Windows down, Pedal to the sneakers, Turn up the volume, Blow up the speakers, Best clothes on, Goin down on fire, Turn the lights off, Turn the music higher, I broke free, cast away, Won't find me, And now your never gonna break me down, gonna break me down, This is all I can take, so farewell cause your never gonna find me now, gonna find me now!


finfint. låg vaken till fem inatt och snacka med dao på skype, treeeevligt. (hatar honom). alltid lika kul när han håller mig vaken (y". menmen, dagen har spenderats med emily, vi har färgat håret på mig, sen har vi lagat himla god mat och kollat på 3 filmer, höhöh! sen bakade vi typ världens godaste muffins. KLADDMUFFINS! nu sitter jag i sängen och är överlycklig för jag laddat hem BVB's nya skiva, UNDERBAAAART!! och sitter och lyssnar på we are young-3oh!3. den får mig alltid på humör, går inte att avlida med den låten. men men, en låååång dusch väntar och massa film står på spel i natt antagligen.




please
tell me the truth. only for me..?


yes, you steal my heart.

har du någonsin haft känslan av att få vakna en morgon vid någons andetag. trots allt är det en dröm. men alla har väl drömmar. det är en fantasi, en världsbild, en begåvning. en verklighet. ser du det som jag ser? inte direkt..

startade morgonen med film,"min låtsas fru". rätt bra faktiskt, sedan klädde jag på mig för att sedan dra hem till julia för att äta tåååårta!!! himla gott!. sedan kollade vi på filmen "thirteen". vilket är en av mina favorit filmer faktiskt. det handlar lixom om grupptryck och massa, men på nnåt sätt så har den fastna inom mig. eftersom att det är nånting som skulle kunna hända vilken familj som helst. som sagt man är ung och dum! yeye.. sen drog vi och åt kina mat, massa gottigt! sedan gick vi och köpte hårfärg till mig för lill ajag behöver fylla i det svarta underhåret som blivigt blekt. så emily kommer hit i morgon och hjälper mig, sedan ska vi kika film. massa mys! nu har jag kollat på waiting for forever. IGEN. så jävla fin film ju! men nu ska jag fortsätta störa daooie som sitter och kollar film. hahah. tudeliduu!




she is a dirty dancer, she lives life like no one else can. she do not care about everyone else's opinions. She goes after their own rules. she sticks to them can be trusted. and the crap she puts behind him. while she tries to hide, her deep wounds that affectation from within.

we are young

hittar gamla små texter det började redan på dag 19,de var en dag som gav mig råd, tips och underbara leenden. den gav mig ny tro och mycket mer, dag 20 börjar med ett surr i min hand, hjärtat slog och banka för varje sekund. senare blev det ett hot för min kropp. nånting gick snett, det fick mig att bryta ihop, det fick mig falla i gråt. när man nu ännu en gång ser tillbaka, får en flasch back och ser minnes bilder. det fick mig att se saker och ting på andra sätt. jag kan fortfarande inte bestämma mig för om det var bra eller dåligt. det var mitt fel, mitt fel att jag aldrig gjorde nånting åt saken. men det var ditt val. och det är två sidor som just nu sliter och drar. och min käft kommer nu och föralltid att vara stängd.

vaknade vid 9 av sms.. ännumera sms. tankarna började snurra på mig direkt. men jag reste mig upp för att dra sig till farfar en stund. sedan hem och byta om, eftersom ett bröllop väntade. det var himla fint och massa fin musik. men det var riktigt kul faktiskt. träffade min moster som vi inte träffat på ett tag, dock hann vi inte prata så mycket men det var trevligt endå. nu ska jag bara ta och försöka sova för att sedan dra sig till julia i morgon vid kl 2. tårta time!! tihih.

turn it up,turn it up up up make it boom boom boom

Högtalare som snart spräcks av höga dån, regnet öser ner och förväntansfullt hoppas man på att snart få springa ut. Bara försvinna i det tomma. Skratta åt det som hänt. Grejen är den att just det där kommer aldrig att hända igen.

har legat inne hela jävla dan. hur mycket jag än försöker resa mig upp så vill inte kroppen det. och självklart så får tankarna än att stanna. istället har man spenderat dagen med att kolla på top model 5. det är fan rätt bra ju haha. i morgon ska jag på bröllop och jag har ingen jävla aning om vad jag ska ha på mig. får nästan ångesten att inte vilja gå. kommer även få sitta  bland folk som jag aldrig träffat förut. känns rätt sjukt. vill hellre vara hemma. menmen..
kissarna väckte mig i morse, med lite dreggel i pannan är väl gulligt. (fast ne). och nu försöker jag lura ut camilla i regnet för hon har min choklad och mina solglasögon. gaaah..
känner hur jävla värdelöst de är att skriva om mina dagar. gör ju ingenting(?)

****!


sannigen som måste fram

Jag vet inte om det kändes rätt eller fel. Jag kan inte bestämma mig för om jag var blind eller inte. Jag kan inte bestämma mig för om jag ska skratta eller gråta. Ärligt talat så vet jag inte om jag älskar nånting nå mer. Har jag någon känsel kvar. Är jag fortfarande hård som sten efter smällen. Ska jag berätta allt som vill fram eller ska jag hålla det inne för dig. Ska jag gör det som känns bäst för mig eller ska jag bara hålla mig borta från dig? Hjälp mig, led mig, så som du gjorde förr. Låt mig få gråta i din famn en sista gång. Med glädje och sorg. Ser du inte vad jag vill. Vad säger din blick till mig. Jag erkännde en sak, nu är jag osäker på om jag ska skriva tillbaks. Du vet vem du är, du vet vad jag menar. Ser du att jag egentligen gråter? Ser du att jag njuter av att plåga mig själv. Ser du att jag river upp gamla sår. Snälla hjälp mig att förstå vad som är rätt och fel. Du lärde mig vad ordet posetivt betyder. Lär mig nu hur man andvänder det. Jag vet att jag har gjort mycket fel, men ibland känns saker och ting så jävla rätt. Så snälla du, lägg allt över mig. Slå mig, kväv mig, vad du vill. Så länge det gör dig glad. Jag vill inte ha det såhär. Du vet iallafall att jag aldrig klarar mig ensam.
Saken är den att jag inte vet vad jag vill. Kan du hjälpa mig. Du är den enda jag kan hålla mig till. Förlåt. Men det är bara du som vet hur jävla bra jag egentligen mår ♥..

.

share your pain to me



skyll på mig, lägg allt hat på mig. (det var länge sän jag tappat tron på mig)

jag har inget vettigt försvar



"Och jag kan inte sova
Jag kan inte äta
Jag kan inte ens skratta
Jag kan inte sluta tänka på dig
Åh, kom hit och slå dina trygga armar om mig"


spenderat dagen med att sova till kl 3 typ. sen tvingas man hem till camilla i panik, sen träffa man john, pelle, dennis, sebbe och rebecka..? hmm tror de var alla haha. jaja vi drog till forsen iaf. sen drog jag och camilla och snacka om massor, sen fastna vi på en bänk för att jag fick så jävla ont i magen. sen kom john dit och vi satt väl typ bah och snacka. sen drog jag och camilla för jag satt och avled typ och nu sitter man och lyssnar på underbarste Lasse Lindh.



våra bilder börjar dra sig mot sitt slut

ensam av glädje, ensam av tårar på sin kind. så tunn, så tunn. hur hjärtat börjar slå. när man börjar förstå att man aldrig kommer få ligga där breve, och få kalla än för "min". hur man än gång gått gata upp och gata ner. ännu engång så skulle jag göra det för dig. men aldrig mer ska jag offra mig för dig. för det är så vi människor är.






I want to fuck you hard, I want to feel you deep, I want to rock your body, and I wanna taste your sweet.

det slog mig så hårt, att jag fick se dig falla i gråt. men hur någon lärt mig att ta nya steg, att börja om och hjälpa människor att se. hur råden sätts som en lögn och hur folk lovar något som jag själv har gömt. tv har stått på dygn på dygn och det är som om ett tecken vill visas, när precis samma problem stöts upp, gång på gång.

känner mig helt död efter tandläkarn, min käft är helt bort skrumplad. menmen, gjorde iording kyckling och pommes till lunch, känner mig fan stolt att lilla jag kunde laga något så gott. helt alone! så jag kollade på opera winfrey show och typ halv gråter sen ska man ta nåt och dricka och dregglar ut allt bara för att bedövningen inte helt gått bort... gaaaah!!
jaja ska väl träffa camilla ikväll hade jag tänkt. men nu ska tjejen städa sitt rum! eller.. jag väntar typ 20 hihi.. orkar inte nu. menmen. kameran går på i morgon, så då kommer det upp bilder. so awzume!

tänker du oxå tillbaka

tanken av att stanna kvar, att brytas ner med öppna sår som visa världen vem jag är. eller tanken på att gå vidare och låtsas le. jag backar ur. om och om och om igen. kan du se her jag försöker fly iväg. hur jag gav en chans att stanna kvar när du sedan skriver just detdär. det är som att se en levande död i ögonen. en löngn som sätter sig i halsen och ett par tårar som rinner på insidan av sin kind. vi har två sidor. skalet som vi kallar utsidan, den sidan vi kan hjälpa oss att dölja det svaga som vi kallar insidan. den sidan vi också ger en chans. fast det beror ju på om världen håller sin balans.


sovit hela dan, så har inte mycket och säga. spendera min kväll med en underbar vän och kollade på filmer, mycket treeeeevligt. ska sova nu. för att sedan dra sig till tandläkarn i morgon bitti.

I'm losing my favourite game (You're losing your mind again)

det sätter sig i halsen. fortsätter neråt. det tar över min kropp. min hjärta mitt allt. river ner allt på mina hyllor och faller sedan ner. blundar hårt och kryper ihop av rädsla. ett papper som sedan hittas under en låda. ett brev som skulle ha öppnats på en underbar dag. ett brev skrivet av omsorg och känsla. som sedan knövlas ihop och kastas in i ett hörn. ett samtal kopplas och jag sticker ännu engång här ifrån.

vakna i morse av hetts. drog sedan till örebro för att möta sassa och camilla där. himla trevligt. massa läskiga vita gubbsaker satt ju överallt, höll fan på och dö när jag gick förbi en som låg mitt på marken haha, jaja vi gick runt och pröva lite kläder osv. hitta inte mycket, vi missa nästan tåget hem så vi sprang som jävla galningar haha. när vi kom hem igen så drog vi och handla för att sedan ha en spelkväll hos camilla. himla skojsigt. inatt drar man till sthlm för att lämna lina på arlanda, hon flyttar till... nånstan kmr inte ihåg. hon har fått jobb på fritidsresor så hon har blivigt guid (stavning). så jau. sen blir det att städa hos farfar för att tjäna lite money.



gammal bild men tjejjen har blivigt blackie i underhåret igen ju!! wiiiieh!

never say never (?)

stress och ånger som till kroppen kommer. bara några ord fick mig att lägga mig ner igen. med hjälp kunde jag säga hej igen. men stöd kunde jag berätta en sanning. med hopp och tro försökte jag klara mig själv. men med ånger så fäller jag tillbaks tårarna igen och försöker stå emot att springa för att stoppa dig. nåt jag borde förstå är att jag redan är ett hinder för dig. och hur jag inte kommer få se dig igen. jag ångar allt fel jag gjort. men det kändes nästan bättre att brytas ner av sina egna problem.

träffa celle ett tag, vi drog ner på stan och typ.. gick runt sen käka vi pommes på kebab huset, efter det drog vi hem till henne och bada i poolen. massa najz. haha. sen drog jag hem för att duscha och mötte camilla och sassa på vägen. trevligt trevligt. men sen skulle jag dra hem till andreas för att hitta på nåt skoj med några andra. men vi kolla på prison break. eller aah.. jaja. sen fick han köra hem mig och markus för att jag skulle packa. nu väntar an på att camilla och sassa ska bli klara för att sedan dra hem till camilla. vi sticker till örebro imorgon. vilket är jääävligt najz!
lyssnar på mycket fin musik så länge.

har inga bilder på G än men det kommer..

so much loneliness

kylan kväver den tomma kropp som flickan har. sittandes på en stentrappa och har inga ord kvar. bara en tanke som skulle förändra allt. men alldeles för feg för att låta det komma ut. allting skulle bara bli fel. hur löngnen bara skulle splitras upp och du vill aldrig se mig mer.

trött som faan! gårdagen spenderades framför en pool med massa sol med mycket fina vänner. sedan var man ute och gick ett bra tag. utan att veta om vart man skulle. haha. uum aah, så förjävla trött idag så vi får se om jag kanske drar ut en sväng senare. isf blir det nog att träffa viccis, andreas och pontus... trorja? jajaa, vi får se. först ska jag städa mitt paradis till rum. det ända som är rent här inne är min säng.hehehe. ska nog ta och sova lite til så jag orkar. tjao!


ta mig tillbaks igen!

cause everything's falling apart " you can control me"

jag kanske borde göra nånting mot saken men jag vill inte skapa risker. jag gör ju trots allt ingen annan illa än mig själv. så många råd jag fått borde något fungera. men att veta om att man skulle reskera sitt liv på det så räcker inte modet till. istället skadar jag migsjälv medvetet och hoppas på en ny framtid. att känna bruset i kroppen och hur golvet skakar. allting snurrar och musiken drar sig som ett dån i öronen. sedan ett försäk på att sträcka sig fram för att nå någonting som skulle kunna ha varit overkligt. en lång natt blev till en het morgon som kulle kunna ha känts som en bakfylla.. men det var ångesten som gjorde att jag aldrig visste  vart jag var.


gårkvällen har inga ord att förklara. så jävla grymt. när mellony spela blev det ett jävla liv. och det var så förjävla grymt! nu väntas en himla snygg bild på mig och vera i tidningen på måndag. kan bara säga förvirrad brud och "i belive i can fly!" hehe... vid tolv drog man hem och packa för att sedan dra och tälta med tjejerna. men först blev det att dunka musik och dansa runt som galningar.. eller nåt? haha. bilderna är alldeles för flashiga så jag tänker inte lägga upp alla. tar väl fram några bilder från kvällen. sedan decka man och vaknar utanför tältet i en jävligt het morgon.





kan tyvärr inte lägga upp nån bild på dem andra pga flash HAHAHAH

solen i ögonen

ensam på mitt rum med fläkten riktad mot mig. tänkandes kollar jag ut från mitt klottriga fönster som är fyllt med text, utan någon som helst reaktion av att dörren slår igen hårt och gör ett högt dån i huset. tänkandes på allt som hänt och hur jag ska kunna berätta. kyrkan gav mig synder som sedan byggde mod. men inte tillräkligt för att man ska kunna berätta dem gamla slitna orden.. igen..

skööönt med lov nu. men betygen stör mig stort och jag hatar allt just nu. nu väntas bara att träffa massor av folk ikväll för att sedan se mellony spela, sedan ska jag tälta med mycket fina vänner. grönan igår var kul, hr tyvärr inga bilder eftersom vi stressat runt som faaan. när bryan adams fylldes nästan hela grönan med folk. men det var kul endå.
nu ska jag och handla det som ska med ikväll. fyfaaaaaan vad gryyyyyyymt!



hör du mitt rop på hjälp

en löngn som sätter sig i halsen och börjar bli grov. en blick som fick mig att inse att saker och ting blir bara fel. det är som en sjukdom som aldrig vill gå ner. du ser mig lycklig, underbar och glad på dan. kvällen är en mardröm som får en hemsk människa att uppstå. nåt som vill ta över min kropp. riva upp gamla sår och se mig som en i mängden. saken är den, att jag gjorde just det där igen..


trött som fan men kan inte sova, går bara inte. jag vet inte ens vilken tid jag ska vara på station i morgon?. fick hem mitt löshår idag. så jag har fixat det iaf. jag har köpt nya shorts och allt är klart.. tror ja? jag har ingen aning om vad jag ska göra i sthlm i morgon eftersom jag inte har några pengar kvar. alla mina 900 gick slut på bara några dar.. jaja får pengar om en vecka.. fast är skyldig mamma pengar då.. allt bara skiter sig. grymt! (y). jag har ännu en dag spenderat en hel dag ute i solen. usch! dusckit två drickor idag på bara nån timme. vilket inte är vanligt för att vara jag. jaja. ska väl plocka lite i mitt rum för att sysselsätta mig lite. och system kameran jag skulle fått till skolavslutningen o mjag fått G i alla ämnen. den kan jag ju bara börja drömma om. jävla... nej ska inte fortsätta.

en gåta utan svar

instängd och isolerad i ett mörkt och kvavt rum. lukten av sömnlösa nätter och känslan av nåt som fräter ner på ens kind. ångest och hat. villig och lat. tre två ett.. klockan tickar tankar svimmlar. samma klockslag som natten innan och natten innan det. kroppen skakar, hjärtslagen skriker förlåt. men ingenting vill släppa ingenting vill gå. lam i sin kropp efter 5 timmars hemsk dröm. världen vrider och vänder. kan någon säga mig, vad är det som händer. varje natt väntar samma känsla. men för van för att göra någon motkänsla. det är det vissa kallar. "i det tysta"


overexposed

somnar med solen i ögonen. hettan som tar över min kropp. en dörr som slår och ger mig aningar om att någon mer än jag är här uppe. förväntansfullt väntar jag på att få somna. men timmar gick och tankar börja snurra. vilket leder till det gamla vanliga sömnproblemet på min kind som sedan förbleknas på kuddens alla sidor.


natten har vart ett rent jävla helvete! fläkten står på full, men värmen tar över endå och jag känner verkligen hur värmeutslagen börjar uppstå. faast inte riktigt.. men det är förjävla varmt! man får knappt nå syre. jajaa... skolan var så sjukt onödig. två lektioner och et antal håltimmar. så drog hem och slog på duschen direkt! sen klär man på sig nåt lätt och tar nåt och dricka. sen vandra jag vidare till crille och vi satt väl mäst och bara snacka.. eller nåt? hehe. uum sen drog jag hem och kolla på film. mean girls 2.. den var inte alls så rolig som folk säger. somna till den. men nu ska lotta ta en sval dusch igen. egentligen vill jag ut och springa men jag kan inte springa om jag inte har musik i öronen. och den nya mobilens hörlurar är hur tattiga som helst! så skippar det. det skulle säkert bli förvarmt endå så.





Jag hör många klagomål över sin kropp. Och detär oftast magen och vikten. right?. så nu tänkte jag lägga lite gått ord här..? eller nåt.

men ärligt talat. dem som går runt och säger att dem är så tjocka och väger mycket fast dem ser helt fullständigt normal ut. tänk hur dem som faktiskt är tjock tjocka. och då snackar vi lixom 160 kilo och magen bara väller ut, då snackar vi om att ha magen i knät när man böjer sig lixom? hur kul låter det lixom. då ska man vara jävligt glad över att vara 1,70 lång och väga runt 55-65. vilket är en väldigt normal vikt till längden. sen beror det även på vad man har för kost och om man tränar mycket. eftersom att då är det muskler som byggs. vilket är än bra sak ju! vikten kvittar! du behöver inte ens ställa dig på vågen dagligen för att se om du ätit förmycket. det är personligheten som man ser hos andra, inte vikten. det kollar man inte ofta alls.

skippa inte lunchen och middagen bara för att du tror du är fet. man ska ju trotsallt äta regelbundet. dock inte massa kakor,bullar och andra sockerbomber! men det finns mycket gott endå att äta. och hur kul är det att försöka ligga och mysa med en pinne. det är ju inget mys. det är ju som att krama om en planka? så jag håller tummen upp för mullighet faktiskt! jag tycker faktiskt det är hur gulligt som helst! nu försöker jag inte trycka ner folk som faktiskt är smala och har hur fina kurvor och sånt som helst. men bara för att magen kanske läggs över som ett väck när man sitter. ja.. asså. man kan ju inte vara rak i kroppen hela tiden. och det är fullt normalt med det. och hörni tjejer.. magen är inte det första en människa tänker på när man ser än. alla kan inte heller vara perfecta, då världen skulle förändras till en skönhetstävling ärligt talat. var dig själv, skippa skitsnacket. glöm vikten och kom ihåg att man är fin precis som man är!

så mitt ord är, fuck the myth and go your own way!

when the game started

utan tvekan förlorar du det du satsat. tills ett bevis på hur jag egentligen kan spelets regler. hur vi satsar pengar på många marker vi lägger fram. och hur du slänger fram all in för ett försök på att vinna. du ser hur alla din amarker börjar gå mot sitt slut och dina pengar börjar ta slut. ska vi göre igen?

kul att mina 100 myggbett är stora som jag vet inte vad. och sveriges fulaste solbränna på ryggen! får väl ta igen det nångång sen. och undvika mygghelvetet! jaja,, håret är färgat och nytt löshår är på gång! bryan adams på tors. LOVE! sen fredag.. ingen kommentar. det lär väl bli grymt!! dagen har spenderats med att börja dagen med att ut och gå.sen dra iväg och käka med hebbe. sen träffa an crille och köpte dricka. sjukt varmt ute ju! sen blev det hem och körde lite kubb med mamma och pappa. sjävklart så förlora jag.. men jag blev distraherad av grillarna xD
jajajajaa. nu spelar man och försöker fixxa och trixa med bilder.. men funkar inte så bra. så ska sätta på nån film sen tjosshan!



vad fan vet jag

med ett försök på att tänka framåt får sedan sitt slut till att tänka bakåt. men med det som surrar runt mig nu får m ig bara förtvivlad och jag vill bara bort. det finns ingen betydelse om blickarna sätts på mig fast jag inte gjort nåt fel. eller är det bara jag som ser det så på de. "jag måste sluta hitta själ till att stanna kvar". varför ens försöka om man inte får den hjälp. helt oönskad, bara ivägen och får andra att tänka om. ni somnar med tårar pågrund av mig, ni förvirras av tankar pågrund av mig. ni säger att ni vill bära samma tygnd men ändå är det fortfarande mitt eget fel. svetten rinner, tårar bryts ut och skakar av rädsla och ångest, vad fan gör jag här? jag tar inte åt mig längre av ord som borde få en människa bra. men detta är bara en tanke en text. eller vad fan vet jag.

Säg att du älskar mig

varför fortsätta förklara om det inte har sin betydelse för dig. när en ångest tar över kroppen och försöker få tårarna att komma ut. varför försöker jag berätta för dig när du egentligen redan vet. när sedan ett förlåt kommer upp från luftens alla vägar. det som får mig att tappa greppet om hur jävla illa jag egentligen är. som får er att känna er såhär.


avslutar en förjävla tung dag med en ben&jerry's och en cider som kyler min sönder rivna hals. ska sedan sova nån timme för jag ska se finalen på bigbrother. sen ska jag se nån film saks grej på mtv kl 3 inatt. dem som håller mig vaken inatt är älskade, helt klart! dagen har vart att sova. dra en sväng till köping, sen tv tv tv tv tv sen handla och nu tv. har ingen ork för nånting. vill bara lägga mig ner och hoppas på att jag någon gång ska somna. men nångång måste jag väl lära mig att inte ge upp så lätt. som en vän sa till mig " ge inte upp bara för att tårarna rinner och du får en känsla av obetydlighet, tänk istället på vad du har runt om kring dig". så jag får väl ta vara på orden och spara på minnen istället för att välja rätt väg... eller nåt sånt? nej ska kollla klart på nåt crap på tv sen ta en dusch. tjossan!

ingenting spelar någon roll


"Jag tror mitt hjärta blöder"


men det är precis lika obetydligt som förut

dag nitton - något jag aldrig vill förlora.

"Har redan förlorat det. Men håller vännskapen tät"

Jag ser dig prata men hör inte ett dugg

'
jag ler så fort du inte ser <3



grilla med tjejerna igår. och hitta på massa bus. himla skoj! nu ligger jag inne. tror jag börjar få halsfluss eftersom halsen är död och tror jga har feber. FUCK! i morgon blire plugg och massa crap. och jag får ångest för jag hittar inget till skolavslutningen. och jag vill inte ha klänning! hahah. nej ska försöka få igång kameran och dra ut en sväng snart.

dag arton - ett underbart minne.




behöver man fortsätta. väcker många minnen och tusentals tankar. Låten är älskad!

dag sjutton - något jag längtar till.

vågar inte längre se fram emot saker eftersom jag lärt mig att ändringar kan ske. men en greklanresa med den underbaraste vän man träffat är något som står på listan av saker som jag ser fram emot <3

Dag sexton - En bild som alltid får mig le.


Dag femton - En bild som för mig betyder kärlek.



sjukt gammal bild den har vissa betydelser och därför fården stå för vissa saker oxå.

RSS 2.0