konstig typ <3

min blogg var tydligen ointressant enligt lilla markus, han tyckte att jag skulle skriva lite om honom så ja jo visst hahah.
Markus Emil Mölsä, den konstigaste vän jag mött och rätt crazy. Han har även hjälpt mig upp när jag mått dåligt och jaa han är litegrann som en bror för mig. våra minnen är lite smått så där konstiga. typ konsum när jag sitter på golvet och typ gör nånting med huvudet. eller när jag skjussade dig till dinken och sen bärde du in mig nåt sten grejjsamojjs och jag höll på och dö för att jag trodde det typ låg nånting där inne. hehe... whatever. vet inte hur jävla mycket jag lacka ur när du snagga dig eftersom jag tycker om ditt hår. din kommentarer är någolunda.... uumm.. jaa jag vet inte. en förklaring på dig.. det går inte man måste veta vem du är för att fatta hur du är. annars är du typ en gåta. heheh... hoppas du blev nöjd nu.

kul. riktigt kul..


somna runt 2 och legat vaken sän 4a.. tandläkar människan halv8a i morse. har typ tugga sönder tungan känns det som. bedövning ett bra tag xD.. dan har gått skit segt. blir hem och sova sen, awzume!!! har svenska nu så ska väl ut oh gå med hannizen och daoe.. fler vetja inte.. tiihi slutar 4a.. (a)
hejdå
tihihi awzume kids!! (a)

"when the sun turns to new countries"

som sagt, inte direkt bästa dan i mitt liv. men timmarna rullar på och drar till kyrkan senare... blir inget plugg ikväll och får se om jag orkar hitta på nåt annat. crille kommer förbi iallafall. så hjärta på det iaf. föröker nöjja mig med att sitta oh redigera bilder från påsklovet men det blir bara skit av allting så kan lika gärna skita i det idag. blev en bra bild på missen iaf. påsklovet har iaf vart braa, har hunnit gjort en himla massa och känner mig aktiv. gick ut till donken igår med camilla. det var skojjsigt. sen låg jag hemma hela kvällen och kolla på film och satt vid datorn.
har inte så himla mycket och säga menmen.



du var speciell. vila i frid

igår kväll försvann du. 21.23 så gick larmet. vi var vänner ett bra tag. vi gjorde mycket kul. vi lovade varandra att alltid finnas där vad som än hände. men nu är du borta. tåget åkte förbi. hittad på morgonen. kl 08.00 fick jag veta vad som hänt. med chock fastnade blicken i den bläck skrivna texten i tidningen. jag tänker inte tänka. vila i frid. elina! vila i frid <3

upside down

blev sent igår. men det var kul iallafall. sovit till 12 idag, himla skönt. första gången på länge man har kunnat sova ut. lilla crille sov här så det var himla mysigt^^. blev frulle sen ut och lägga sig på studsmattan ett tag och dö lite. sen skulle han hem så då blev de att träffa julia och camilla. vi drog ner på stan och köpte en varsin cola och satte oss på en parbänk och typ snacka lite. jag ville vara fet idag så gick och käka kebab. hehehe.. mätt som satan iallafall. sen drog camilla så julia och jag satte oss på en bänk och dunka musik. och jaaaa det är fullt normalt att sitta och dansa mitt på stan xD
jajaaa, sen drog vi oss hemmåt och nu ligger man här och dör lite. får väl se om det blir att slå på en film och sova lite eller om man ska ta och gå ut och lägga sig i solen. jajaa, det blir som de blir sen^^ beställt hem 2 nya navelpiercingar så det känns ändå rätt awzume. blir väl bild på dem när dem kommit hem. mihihihi^^
vad har ni gjort på erat påsklov? ^^









jag älskar dig <3

i ett helt år har du funnits vid min sida. du har hjälpt mig upp på stegen när jag ramlat ner. du har hållt min hand i svåra stunder. du har hållt om mig i solens alla strålar och sprungit i ösregn och gått mot snöstorm. i alla väder har du funnits vid mig. vi har vart i göteborg,norge,västerås,köping,örebro... och hundratals andra ställen. och från varje plats har vi ett minne tillsammans. vi hat tältat en iskall natt och vi har sprungit i samma spår. vi har spelat våra spel tillsammans. vi har lagt ribban högt. vi har ett varsit band runt vår hals. och varje dag med dig är betydelsefull. kan säga att hjärtat brinner starkt och alla mina andetag är för dig. utan dig är jag inte mycket att ha. jag älskar dig gubben du betyder mer än någonting annat <3


du betyder allt för mig!

you're not alone

alone locked in my room, with a dream to go my own way and live in my dream. fill itmy angel that keeps me in love. fill it and I will with a smile day after day. fill it and Ican start living again. the cry that always ends our conversation must stop. I can not stand more. I fall more and more.
that's make me scream!




hur som helst.. har vart off på datorn några dagar. men det har vart ett förjävla liv runt mig som gjort mig så lycklig. himla bra väder har det vart också!!! det gillas stort. detta lov har spenderats med. sassa,camilla,julia,maria,hanna, crille, andreas,awsam.. uum.. tror de var alla.. heheh.. mitt minne fungerar inte så bra längre. what ever. sena kvällar med skratt och skrik har fått en del av mitt inre att leva. känns helt okej. idag har jag städat hela övervåningen. black veil brides har förgyllt min dag idag och kommer göra det hela kvällen. caroline,perfect weapon och knives and pens har fastnat på min spel lista helt. det gillas (y"
imorgon äre ett år sän crille ochjagblev tsm. och imorgon kväll kommer familjen alm hit och familjen carlstedt. så jag hoppa endå på en rätt lyckad helg oxå. plugget får vänta tills på söndag och måndag blire att ligga hemma och dö lite. wiihjee, känns ändå som ett hel lyckat lov iallafall och tack alla jag älskar er. typ.. hihi
raaawr!!



kan man säga att livet leker?

dagarna börjar betyda mer och mer för mig. skiter i alt runt om vad som än händer så står ni alla där framför mig och jag kan inte säga ett enda ljud om min bakrund. min fokus är på er.

kan inte klaga på vädret, är väl iaf +20° ute. gryymt!! kvällen igår spenderades med. Sassa, camilla, maria,julia, andreas och awzam. först blev det att cykla ut till dinken med sassa oh julia, sen hem oh spela kubb,  fotboll, studsa studsmattat och massa med dem andra när dem kommit. sen körde awsam iväg mejoh sassa för att hämta ett spel och packa en väska. wiijhuiee!!! fet awsume kväll/natt!!. idag får vi väl se vad dan bjuder på. ska iallafall hem till farfar och städa. efter de får vi väl se.  frulle med sassa ute i solen nu. tjaoo!!!


snart samlade allihopa. eller blire vi iår kanske.

den stek heta hettan från bryggans slut.

cyklade till kvarnsjön med camilla och sassa igår. det var AWZUME!! förutom at det skulle ta tre j*vla f*cking timmar att få eld på en liten jävla minigrill!! men lilla andreas kom med moppen och rädda oss i nöden med att köra hem mig och hämta tändvetska hihih.(drodde fan jag skulle börja äta pinnar). efter vi grillat och chillat där ute i ett par timmar. så drog vi oss hemmåt. bytte om och chila iväg till camilla för att spela våghals. förjävla kul!! lilla crlle kom oxå dit så vi fyllde camillas glasaltan. men hjärta på den dagen. idag ska dagen spenderas med julia och sassa. vi ska cykla till donken och ta nåt och äta. sen får vi väl se vad som händer senare. tror camilla trillar in i leken oxå.  efter som att det är AWZUME väder ute så blir det mysiga kvällar och heta dagar ute. bilderna från gårdagen och idag kommer såklart senare som vanligt. eftersom camill ahar gårdagens bilder på sn dator och jag ska ut och fota runt lite idag. Lou goese paparazzi. hahah. nej ska se om sassa är klar nån gång. hejjs!!

bild från i höstas. men det får duga


dagarna går i repris.

Awzume!!
har precis vart på stan och sålt fikabröd med svenskengelskan. great! blev massa över menmen.. har typ vart stureskolans dag grejjsamojjs. fyfan vad jobbigt!!! gått som men jävla flodhäst, och det har vart kallt som satan. julia tycker iaf att det är snyggt när jag har kakor i bakfickan och har tighta jeans (A).. efter skolan blev det hem till crille och fira honom lite^^ grattis älskling, du får ha en helt jävla underbar.kväll/natt!!
han får sin pressent senare eftersom den är på G. men snart så. så han får vara lite nyfiken ett tag. men jag lovar att du ska få dina chokladbollar hahaha^^ för tillfället sitter jag i soffan som vi bärde upp på min lilla övervåning igår. riktigt najjs!! kollar på det hära 101 sätt att åka ut från en game show eller vare heter...? jaja skitsamma. ska städa här oxå så det blir nån årdning snart. får se om jag hinner ut och träffa camilla och sassa oxå. jaja.
lite om min dag/kväll.
påsklov nu ju. riktigt najjz!! ska försöka träffa alla som vill träffas. och ska väl hitta på massa annat skojjs. wiie. men nu ska jag snart muppa mig med städning. tjaao!
älskar dig. grattis!

bilderna från stockholms kvällen.

trodde bilderna blev bättre. men jag lägger upp dem bästa


"Your light will guide me easily"

bilderna från gårdagen/natten. kommer senare ikväll eftersom jag inte hittat sladden från kameran än. men den ska jag nog fåfram. slutar alldeles strax, och ska hem och ta nånting och äte sen blire ner på stan med crille och fixa lite grejjor. trodde jag nästan skulle ramla ner från trappan i morse för att jag var så trött. man skulle nästan kunna tro att jag var full över så mycke som jag vingla runt i huset hahahaahaha. i morgon är nån stureskolans dag grejj, alla klasser ska typ tävla mot alla så vi ska springa runt på stan och typ leta efter grejjor och typ uppgifter som vi ska göra och så... får se om jag orkar haka på, känner bättre och var ahemma och plugga kanske hahah. är ju allsång på vasa sen så vi får väl se hur det blir.  i måndags när camilla och jag var ute oh sprang så blev de lite bilder tagna oxå. blev rätt nöjd med dem faktiskt. men nu ska jag jobba vidre med min svenska uppsats. ska börja p åen till. fick MVG på min förra så varför inte försöka få ihop ett till. haha.



"det är okej att vara svag"

Lasse lindh har fått mig att stå dem senaste dagarna (y". nu sitter man och väntar på mamma. eftersom vi ska dra oss till sthlm och träffa släkten från england och runt där. självklart så måste man sitta och snacka engelska hela kvällen oxå. jag kommer verkligen känna mig som rena rama ig människan. kommer inte fatta nånting typ hahahha!! menmen, det ska bli kul eftersom jag inte träffar dem så ofta. och jaa mamma fick på mig en kjol. har inte haft det på flera år D: menmen.. uum, rätt kort inlägg... vet inte riktigt vad man ska säga.. blir antagligen fler bilder senare ikväll eller i morgon! kysshej!!



u make me happy!

saknar sommaren.. har vart varmt idag och jag vill bara till sommaren nununununu!! få hetts! menmen. påsklov nästa vecka. och jag ska väl försööka hinna med mycket. men hör av er om ni vill träffas så ska jag försöka få lite tid^^ har vart ute och sprungit idag efter skolan, så nu sitter jag och fixar och triixar med bilder. men min fantasi fungerar inte riktigt idag. menmen.. imorgon blir det en vända till köping efter skolan, sedan ut och springa sen hem till crille och sova där. massa myys. men snart blir det popcorn mys med mamma nere i soffan till himmel blå eller vare va? jaja skit samma. sen blire filmen "dumma mig" det gillas :D
slänger upp lite bilder från i somras bara för att jag saknart (y''
är även riktigt jävla sugen på att fota. någon som har ideer på vad man skulle kunna grejjsa med? :D



"it's just a dream"

"you find yourself suddenly in a completely different planet. how you twist and turnyou so you must find a way out. continue running. proceed. but do not forget that it isonly a dream. although it is not so different from reality. it may prove much."

kuul! står inne i badrummet och ska tvätta bort allt smink, sen hör man lina skrika och slår igen dörren. sen står hon i hallen och skriker grävling och att katten kommer dö.. man bah wtf. sen när vi kollar ut så står det ingen grävling där och vi ropar in katten. då hör jag ett prassel under trappan och katten reser ragg och springer in. kul.. jag ska till skolan i morgon. mysigt om man skulle se en stor fet jävla grävling springa ut under trappan!! fyfan!
jajaaa. väntar på att man ska ringa lilla crille. sedan ska jag duscha och sen sooovaa!! jätte trött! missat big brother. bara nån timme kvar nu, så kan lika gärna skita it.. har städat och flyttat om i mitt lilla rum. och blir damsugning i morgon. fått nya skor av mamma så det känns awzume!
någon jävel som vet vad fan man ska göra om man möter en jävla grävling en morgon precis när man kommer ut från dörrn?

"it is only you who can control this world"

drog till örebro igår med crille. massa mys. vi gick till donken och käka först. sen drog vi och kolla på SUCKER PUNCH!!. den var awzume! lite överdriven men den var gryym!! det blir en film som senare kommer stå på min hylla iaf. helt klart. nästa vecka blire scream 4 med tjejerna och crille ville oxå se den så han följer väl antagligen oxå med. idag blire en sväng till köping. vi ska kolla på nån kjol till mig. (kan dock inte tänka mig i kjol, föredrar shorts!). men mamma vill att jag ska vara "finare" när vi ska till stockholm på ons. så jag inte slänger på mig gamla slitna kläder. menmen. efter det om det fortfarande är fint väder så blire ut och springa skulle jag tro. och tillsist plugga..
men ska döda crille lite nu och sedan fixa mig, tjohtjoh!

heart beat

we are like flowers.
we are born, we grow and we become beautiful then we wither.
the difference is just that ...
I just do it with you.
as long as I can hear your heart beatso, I continue to grow. <3



har vart någolunda off. tror dethär var första dagen på hela veckan jag verkligen verkligen log med riktig glädje.
har spenderat kvällen med, amanda, vera,sofia,julia,yazzeh och sassa. blev först pizza, sen bio (hur många lingon finns det i världen), sen hem till amanda och typ flumma lite, sen kolla vi på paranormal activity 2. fast jag skulle typ hem mitt i så såg inte hela. menmen, den verkar.. bra. lite creepy bara efterssom man hör ju alltid lite ljud runt sig på kvällarna. haha!. imorrn blir det fira syster som fyller 21. sen hem till farfar och klippa håret på honom, sen hem byta om. fira syster med släkt. sen västerås med crille för att se sucker punch! HÄRLIGT! söndag ska jag sova. är det bra väder ute blir det kanske ut och springa och atagligen fota lite. men nu ska jag kolla på Föräldrafällan.. hihi klla alltid på den när jag var liten. så var ett förjävla bra tag sän. ända jag kommer ihåg var att hon den där människan fick en ödla  munnen. hahaah.




++=KÄRLEK



"it's a happy day"

Awzum!!! hypermänniska lite hlvtsisådär, fattas bara att slå någon så blir min dag typ bäst :D
nej okej, har svenska och typ sitter med stirrblick på sassa. låg hemma hos crille igår och skratta sönder i soffan där, fick makaroner precis som jag ville oxå hihihihihihihi... typ. sen drog man hem ducsha och cykla hem till sassa. vi kom på att vi var sugn på chips så vi cykla till statoil strax innan bigbrother börja så. mysigt. är på typ skratt humör idag och har man tråkigt så har man. efter skolan blir det hem till farfar och städa, crille följer med, sen bjuder jag på kebab efter det sen blir det hem och plugga. och massa annat. "it's a happy day". helgen är planerad och jag sticker till sthlm nästa vecka och träffa slekten från new york och alla dem där grejjsamojjseran runt om^^



something u wanna tell me?

"från att välja fel stig så kanske det blev den rätta. och det är även något jag kanske borde ha gjort utan att tveka, från sömnlösa nätter med tveksamma tankar blir ändring till sömn av drömmar. kanske finns bra anledningar till att inte kunna bli arg. men det är jag..? eller. från en mardröm till en dröm, från tankar till minnen, från regn till solsken. så länge jag kan kalla oss för "oss" så kommer jag att vara lycklig. även om humöret kan vara som en bergodalbana. men som sagt man vet inte vad livet har att erbjuda och jag hittade en väg ut från den mörkaste stigen på länge. det var svårt, och med lite vägledning så fungerade det bra.. jag älskar dig"


legat halvdöd i sängen hela morgonen och halva eftermiddan, skulle ha städat men man har ju en sån underbar pappa som dammsuger hela övervåningen åt en (a). åkte sedan hem till moster, satt dock och kolla ut genom fönstret nästa hela tin. menmen... sedan åkte man hem, handla sedan hitta man en liten pojke sitta ute på trappan helt själv, så vi drog med crille hem till mormor en liten stund för mamma skulle hämta nåt. blev hem, dö lite i sängen ett tag sen cykla man ner till stan för att köpa hem en kebabtallrik, så blev kebab och BB med sis och crille, nu ligger man i sängen med en skål dip och en skål chips, det gillas!! nej nu blir det ner och hämta en päronsplitt och sen sova. kysssseen!!!

"Glöm aldrig" <3

"jag har kommit till ett stopp. stigen delar på sig. jag vill inte välja men jag måste. jag tänker, gråter och frågar mig själv vad som är bäst för mig. jag vill vända mig om och springa tillbaka, låtsas som ingenting. men det är inte rätt. jag har gjort det för många gånger, jag vill ha sanningen. jag våljer nåt som jag säkert kommer ångra mig med, ångara mig med livet ut. jag kommer sakna och jag kömmer vilja glömma. jag kommer gråta mig till sömns. men jag vill hellre ha sanning än att se en lögn. jag vill bli nerstoppad i en liten låda och bli bortskikcad där någon aldrig skulle hitta mig mer. ibland bara är det så sjukt, jag kan inte bli arg, bara förlåta och hjälpa. jag kanske borde vara arg. men det är inte jag. när ska jag någonsin hitta mig. vägled mig. någon. visa mig vad som är rätt och fel. bara det slutar göra ont."


vissa saker går bra inte att glömma

"Jag vill skrika så högt jag kan. jag kan dämpa den smärta av baktankar. vi tar botten upp och tänder på. den öga musiken får örnen att domna, jag hör inte ens mina egna tankar, det är som att vara fri. rytmen från musiken tar över resten av min kropp, utan att ens känna när jag faller bakåt mot den grusiga vägen. utan att ens känna sååren som blir på knäna när jag ska resa mig upp. att sedan vakna upp i en mardröm gör bara att jag vill börja om. att veta om att nånting är fel gör inte direkt allting lättare. det får mig bara att tänka. du får mig att käna skuld fast jag inte borde, det vore vara du som låg där på maken med blödande sår. för att du ska veta att du är fylld av en lögn. jag kommer aldrig. Aldrig!. att glömma det."


gårdagen spenderades med sassa camilla och crille, vi kolla på bigbrother och typ garva sönder lite. sedan blevre bara jag och crille kvar då, mys typ halva natten. hihih.. vakna med typ skollhetta på kroppen kändes det som.  vi gjorde oss klara, sen fick vi tråkigt och crille vile träffa camillas lillkisse så vi drog dit ett litet tag, sen skulle vi hem till hans farmor. så har spenderat en mycket mycket trevlig kväll hemma hos dem med crilles familj. kom precis hem så försöker leta efter mat, men finns det nåt "NÄÄÄH". så jag ska snart försöka hitta på nåt att äta.. sen blir det väl antagligen hem till sassa denna natt och träffa maria camilla och aah sassa. blir AWZUM. bara halsen börjar leva, känner att jag börjar få lite ont i halsen, kanske för att den babblat hela dan typ. men jajaa hahah.
nej ska fixa mat nu sedan göra sig klar för att dra ut. tjaaaaaah!!!
<3


jag är tom, men fylld av tankar.

"vad säger mina tomma ord ord för dig, vad betyder dem för dig. jag ler utan att veta vad som pågår. av bara ett eko så sitter jag med en tom grop i halsen. utan att ens veta vad alla snackar om låtsas jag som att jag förstår, när jag väl försökte glömma. så ser jag namn och ord som dras till mig. jag är förföljd. dina tomma ord säger inte mig nå mer. utan tvekan så vill jag inte tro. men känner att jag måste. bakom masken går den slitna kroppen och vill bara springa fort. att få höra de ord från just dig kändes rätt. men att veta att det inte bara var dig det handla om kändes svårt. det är flera. och det vet jag. jag tänker inte tro och inte låtsas tro heller. jag vill inte veta mera om dig, bara förstå varför. du är bra på att spela spelet. du är bra på att dölja. men vad vet jag om saker och ting är sant eller inte. men jag vet. och jag kommer att fåreda på mer. hur fel det än känns och hur många sömnlösa nätter det kommer bli så kommer jag att fortsätta leta efter svar."



RSS 2.0