problem skapas på problem efter problem (hänger du med?)

utbrister i gråt bland folk som man aldrig pratas vid. ett möte bokas och en timme föll problem som pusselbitar plats efter plats. sheman plaseras om och gråten kommer om och om igen, glädjen tar över när piller efter piller tas. glädjefolk som sprids i en ring, och där emitten står jag.

finns inte så mycket att säga om dan förutom. trååååååååååååkigt! huvudverk, trötthet och brister! hoppas på en grym kväll eftersom amanda och jag drar och kollar hockey som gamla goda tiden. AWZUME!! senare blire duschen,plugg, och ännu en sömnlös natt. fett! uhm.. nej högtalarna sitter i och musiken står på topp. najzens!




rubrik saknas

It's the heart afraid of breaking
that never learns to dance
It's the dream afraid of wakingthat never takes the chance
It's the one who won't be taken
who cannot seem to give
and the soul afraid of dyingthat never learns to live


kan något bli värre? ehja. prov på tors, great! kan inte sova, fattar inte vitsen med att bry sig. och allt är bara så jävla upponed. fucked retard? yes! uhm.. ja jo min uppsats blev godkänd. känns väl bra. nån som brydde sig. nej. ett litet grattis hade väl vart kul iaf... men icke! träffade maria efter skolan idag. vi drog till viking och dela på en pommes, sedan drog vi till grandfather och träffa kusinvitamin. LÄNGESÄN! så det var massa trevligt. nu tänker jag lägga mig och dö i sängen och hoppas på att någon jävel har lust att prata med mig, men blir inte förvånad om ingen orkar, buhuw! menmen, life is what you make it bitch! geh... nejh, ska drilla nu. det var ett jävla tjat om drilla wtf? ajah!
sötare får man leta efter!


jag hör inte hemma här

jag klarar inte mer, jag lägger ner. jag orkar inte höra, jag orkar inte lyssna. jag kastar mig ut därifrån med skriken i halsen och tårar som rinner av hat. jag hämtar mina grejer och drar. tanken på att försvinna helt, mjo visst det skulle inte sitta fel. men löftet är starkare så jag håller mig fast vid den bästa jag har. men lika ovärd och värdelös kommer jag föralltid att va. lika osynlig som vanligt går jag där som en i mängden, ingen varken ser eller hör. skyller på allergi när det egenligen är allt som faller isär. saknad, hat, irritation, kärlek, vänskap. jag vill verkligen inte finnas kvar. lika feg och rädd. lika bra att dra. "jag älskar dig" det låter så utslitet..?



two faces, two emotions, a mask, but only one dream.

sliten och stört kär

pulsen slår hårdare och hårdare, skriken,skratten och glädjen rivs ut lika fort som dagarna går. jag har inte tid till att gråta, bar till att skratta och le. och det verkar vara mer nödvändigt. tid som spenderas med änglar, som får känslor att gömma sig bakom svarta askmoln. men jag kommer aldrig att glömma att du aldrig var ett problem. för det var en hjälp. jag vill bara hitta hem..

fullt upp hela helgen, spenderat dagarna med amanda,sofia,vera,sassa,john,kalle,andreas,pontus.. uhm.. aah massa helt enkelt. så jävla AWZUME!! menmen, känne rmig så sjukt jävla sliten. nu ska jag passa på och städa lite sen duscha och sen väntar fiiiilm!♥ tihih. imorgon äre skola, euuwe! vill inte dit. vil bara träffa alla sen typ dra. men måste fan börja städa. fettot måste börja träna oxå. för nu börjar det spåra ur som faan. bilder kommer senare skulle jag tro!

all i have is you (?)

vill inte ha nånting med saken och göra förutom det som engång vart. det räcker med det man ser och hör. helt värdelöst. lika så det som hänt.(jag saknra våran sång"så länge vi har en chans tänker jag slåss").

spenderat dagen på meken med alla HI klasser. blööh. vart sjuuuukt varmt och jag  har gått runt i mjukisar. fyfan! sen har man gått tipsprommenadsgrejj och gått genom halva stan med händerna fulla av tunga grejjer. ikväll träffar man brudarna och chillar. imorgon blire en sväng till andreas, och söndag kanske en sväng till medåker för att träffa stålkvinnan!. nej nu måste man fixa sig och awzume musik dunkas på högsta volym!


fly away beautiness

Words that never meant anything more than what was said. "i will never se you again".

slutade tidigare idag, droghem och fixa lite, sen kom sassa hit och spela kort med mig. sen blev vi sugna på godis så vi rulla iväg med sassas moppe och fixxa dä. sen fick sassa för sig att vi skulle köra in i skogen och självklart så drillar hon rakt över en fet rot så vi flög ner i diket. hahahah, fyfan! sen drog vi till candy in och köpt gottgott. och nu kikar vi på "true talent" och tjockar. känner likten av mat vilket gör min näsa hungrig, hahah. sovmorgon i morgon plus mentorsdag. efter dä sticker man till farfar och kvällen spenderas hos vera med brudarna.





it's hard to say (i miss u)


sorgen själv

utan sömn, en enda tanke. förfeg för att berätta och idiotisk som sa det. inget stöd, ingen hjälp. det är som att balansera på en livslina. kan inte någon läsa av tankar? det skulle hjälpa mig mest av allt. även om musiken och sällskapet håller borta tanken så är ensamheten nära och det är den som kommer fatt. (varje text har en mening, kan du förstå den?)
fyfaaaan vad feeet man känner sig. HAHAHA. lunchen drog ja och hanna till donken och käka. sen blev det massa dryga lektioner och massa trötthet invarderade min hjärna. menmen. drog hem och lämna grejjerna sen drog man till donken igen med sassa, emily och caiza. AHzUm! nu drar man på musiken, lägger sig och läser i den nyköpta boken som kommer vara klar om bara några dagar, sen blire andra avenyn och jonas bane är snyggggggg! och sen blir det en låååång jävla natt som väntar. fuck!. omprov väntar och min hjärna är redan kortsluten. dadadaaam!
hahaah söt man va i femman! xD 


beroened

redan efter första gången, det blir entill och ännu entill. det fortsätter, det går om och om igen. inte ens ett botemedel kan hjälpa dethär. bloder rusar bara snabbare och snabbare efter varje gång. ångrar saken så jävla hårt. vill aldrig glömma nånting. även om jag borde. men då skulle det lika bra funka med broms medecin. det är som att leka med det onaturliga.

ovanligt att jag informerar om att jag kollar på andra avenyn? haha. nej men håller på oh checkar kläder och funderar på om man ska ta fram ritblocket och börja på en ny bild igen? men vet inte riktigt. i morgon väntas idrott i regn wihoo!! fast ne. hoppas på att vi får va inne. annars drar jag en runda runt vasa som gamla vanliga. får se hur det blir. träffa hebbe idag. trajvligt! och nu ligger man i sängen och avlider och kollar på andra avenyn. tjuho!

räddningen(?)

vill inte vakna, vill stanna i det varma lugnet som håller mig i det tysta mörkret. hör hur kylan drar igenom fönstret och läggs som ett tjockt kallt täcke på golvet. men tankarna snurrar vidare. varken med gråt eller sömnlöshet så vet jag att det håller mig trygg när jag egentligen inte behöver det. för jag vet att vägen väldigt snart kommer rasa under fötterna och jag kommer springa för att klara den tiden som försöker få mig att trilla över stupet.

finfint! knappt nån sömn, trött som bara fan, träningsverk, lungan kolappsar och huvudverken drar in. wei! vill hem, sova. men nääh måste stanna för att inte halka efter. bluöh! nej men dagen kommer gå seeeeeegt. sen drar man till farfar och jobbar lite, sen träffa häbbis. wiee. awsume. sen SOVA!! fetnajsens.


sommar 2010<3

"mitt hjärta blöder"

jag är kär i drömmen
jag är kär i minnen
jag är förfluten i sömnen
jag hatar i lugnet
jag är kär i en saknad
jag är sårad i stunden
i himmelrikets väggar finns kjedjor med taggtråd och drömmar
men jag gör allt för att riva det.
bara jag hade viljan och förståndet
att jag aldrig skulle glömma
(saknad)

förnekelse

att vara arg är ovärt att lägga ner tid på. när man ändå vet att det kommer ändras. det kallas hat men att man aldrig vill förlora. en text av tankar inskickad och klar. nu packar jag bara mina saker för att ännu engång dra.

kunde inte sova inatt, låg halvt och grät efterssom regnväder får mig lätt på dåligt humör. menmen. jag kom upp i morse iallfall. hann kolla ett avsnitt på andra avenyn och fixa mig. helt otroligt för att vara jag. dagen har varit gryyymt dryyg. vi slutar 4 och har bara 5-10 min "raster" vilket får min hjärna att balla ur. imorgon förväntas lite bättre och lite mera pluggro eftersom jag verkligen inte fattar nånting. men... efter skolan drog man hem en sväng. sen kom en mycket fin person hit och efter det drog jag för att träffa en av dem finaste, fick ett jätte gulligt halsband av henne. och det tackar jag stort för! den kommer bäras runt min hals länge!  menmen, efter det drog ja ner på stan med lilla jullis och efter de drog vi hem och kolla andra avenyn. tihihi kim é snigg! nyss åkte mor och jag till subway och köpte kääk men det var inget för mig. men fick i mig en del iaf. DAG OTTO ÄR PÅ TV! tihihi han är älskad! men nu väntas duschen och en myskväll vid datorn. ni hittar mig på mobil och facebook. peace!

bjuder på en förjävla gammal bild!

Brutalt

hon slutade för din skull, hon tänkte släppa kontakten med honom för dig. hon tänkte släppa allt, lämna allt. det är så grymt jävla gjort att ett hål sitter rakt igenom hennes hjärta, hon tvättar grova sår och det är pågrund av dig. hon står kvar på samma plats. men ännu ett försök på att fylla sina drömmar. hon sa det då och hon säger det nu "jag faller för idioter". och ja, jag håller med henne. varenda en. och nu vågar hon inte lägga sig i nånting igen.


helt otroooooooligt! vaknade vid nio och gjorde cappuchino och käka lite chips som blev över sän inatt. hehe.. sen gjorde jag mig klar för att dra hem till mormor med moppen. det var treeevligt. fick gottfika och satt och prata lite. nu har man precis vart ute och sprungit. men höger lunga kolappsa typ. så gick typ halva spåret. nu fortsätter man att kolla på andra avenyn och myser med täcke,kudde och en varm cappu. nomnom.

hem klickat!




nu gäller det bara att jobba ihop pengar till dessa snyggingar!






prove it


för jag glömmer aldrig vad du gjort

Gick omkring i ditt kvarter tills det blev för kallt 
tänkte ut en dialog mellan oss och allt 
lampan släcktes i din hall och jag gick hem igen 
för har inte glömt vad du, har inte glömt vad du gjort 
vad du gjort 

Du kan gråta mitt på gatan 
men jag glömmer aldrig bort vad du gjort 
Du får passa dig som satan 
men jag glömmer aldrig bort vad du 
aldrig bort vad du gjort 
aldrig bort vad du gjort 
vad du gjort 
nej jag glömmer aldrig bort vad du gjort


(sanningen kommer alltid fram)

inte ens värt att gråta över att den sista chansen är över. en lögnare är inte värd att förklara för. det är inte värt att fortsätta försöka heller. patetiska lilla äckel

gårdagen spenderdes med sabina och maria. himla kul faktiskt, träffade även, emily,linus och caiza. drog precis efter att det bästa bandet spelat tantrum to blind. så jävla snygg gitarrist, trummisen är grymt söt. sångare är ju bra snygg och andra gitarristen är ju bara för jävla grym! drog hem helt dyngblöt, leende på läpparna och fusen men varm inombords. hemma sitter farfar,faster och kusin vid bordet. dock blev det bara snabb träff för sedan drog jag till västerås med andreas. och när vi skulle ta oss från station i väterås gick det ju inte så jävla bra att få igång mopeden.(dendär jävla kicken dödade min sko). men tillslut kom vi in i värmen. bytte om och attakerade sängen. spelade lite kort och kollade några avsnitt på andra avenyn, men hade redan sätt dem för några veckor sän så låg väl typ halvdeckad.. hahah menmen, pappa hämta oss idag iaf och efter det har jag kollat på andra avenyn hela dagen och fortsätter med det.

bilden säger allt! (vrid på huvudet sötnosar)

gårdagens klädsel, ja jag frös arslet av mig.

Brokencyde♥

välkommen till verkligheten era patetiska jävlar.

Awzume! har svengelska nu, snart lunch. ska dra till musikskolan med julia och kolla tider till dansgrupper. sedan blire käk och cappu♥! menmen, drar till köping ikväll med finaste! beachrock väntas med TANTRUM TO BLIND!! rawr är allt man har och säga till det. blir väl antagligen skumdisco med filuren. vilket inte förvånar mig. hoppas på grymt väder ikväll. palla regn.. meeen. ska fortsätta spela klart innan jag hettsar.

"glöm dina bekymmer i morgon kommer nya"

Teach me how to scream

flowers wither, fairy tales end with a point, each path has its end, every sentence has an end, the heart stops beating, trusts stop believing. but I stand up yet.

sovmorgon (fast kunde inte sova). kollat igenom bilder, försökt rensat. (men kommer endå aldrig glömma). druckit 3 cappu och vill ha mer,(beroende framkallande). fattar fortfarande ingenting inom fysik.(IQ-). Ska fixa omprov från förra terminen (kommer aldrig klara det). försökte att måla en bild (den ser jävligt tom ut). färgade håret (blonderingen faila). sätter på gammal musik (vill egentligen slå mig mot bordet och somna). vi har idrott i morgon (mina idrottskläder är försmå). drar till köping i morgon.(min dag kommer bli räddad).

nej jag är inte deprimerad, bara jävligt trött på allt som blir fel. GAAAH! hela jag kan va ett fel ♥



Design?

Hjälp mig med nya ideer till ny header, bakrund och allt!
vill även veta vad ni läsare vill ha mer av.

*texter
*bilder
*mer om mig
*frågestunder
*mer om vardagen
*tävlingar


Vad vill ni?

drömmar vs verklighet

som en tår på kinden som visar glädje och medspel, inte ens stressen tog igenom det hårda skal som kallas skinn. som att vakna upp från en dröm till en annan, verkligheten väntar. och det kan få vänta längre endå. jag saknar bakrund och färg. men det gör ingen skillnad. ett leende säger allt, även i drömmar.

första skoldagen, wihue! fast njääh!. var väl helt okej. två nya mentorer. minst 6 nya lärare, rektorn ska sluta. KAOS!.
fast för engångs skull så längtara jag till en uppsats. tonårs liv. man får lixom skriva precis vad som helst. det känns Awzume! menmen, efter skolan drog jag till frissan. gjorde inte så mycket mer med håret än att toppa och klippa upp på sidorna så jag kan ha flash back (som jag kallar det). nu väntas bara färgning och att håret ska få växa till sig ett tag. sovmorgon i morgon, känns najs att få sova ut iaf. skulle behövas, rätt chill dag endå, dock är alla lektioner på minst 45 minuter i morgon. men jag överlever. ska dr apå en film och prata med saknat fint folk. bluppibluppi!


revolution

Det tar över din kropp och själ, din hjärna och ditt hjärta, det följer ditt inre, det bestämmer vad du vill och inte vill. det får dig stark, det får dig tålig och motstött. det tog över din kropp, men det är du som har hämden. under alla sår lyser styrkan upp.

Patetiskt. fick bara lust att säga det. meeeeen! någon jävel ringer kl 10 på morgonen sen när man svarar lägger den på oxå, mogeth! sen var radion på typ högsta volym oxå. orkaa! drar till köping när mami kommit hem, ska fixa en ny jacka. sen ska papi oh jag beställa hem stickers till hjälmen. awzumee! men innan de ska jag försöka hinna ner på stan och fixa en ny bok och hämta hjälmarna som blev kvar hos sassa. får se om jag får igång kameran oxå, får se om det blir fler inlägg senare. tjhossan!


i will turn the times back, just in a little time?



washes all the sins and start over at square one






schitzofren(Dreams and wishes)

Bara tanken av att nånting ligger och andas bakom ryggen och ett viskande ord som säger "berätta sanningen". Det lägger sig mer som ett skrik i öronen som får kroppen att domna. Känslan av att nånting kryper under huden. Jag skriver ut sida efter sida i den patetiska boken som aldrig kommer ha någon betydelse. Den beskriver om hur det känns att bli lämnad, om ett försök av att hitta tillbaks. I ett spel som jag vill köra i retur. Den här gången vill jag bara inte se saker och ting så mörkt. Men jag har redan glömt hur det kändes att vara förälskad i helvetets kvala väggar av sten. Varje dag blir en match av motgångar och medgångar. Bara för att man någon gång vill hitta ut. Men det kommer hinder, de hinder förstod aldrig att det var nåt fel. Det hinder blev förälskad i helvetet själv. Jag. En varning blev till tusen rop på hjälp. Men väggarna höll ropen inne och ensam sitter man i samma hörn igen. Ser upp på alla texter som är skrivna under hyllan vid min säng. Skrattar lite för mig själv och hör ännu engång ett skrik på "du älskar honom". men kroppen kanske har fel, jag kanske bara tror att det är så? Jag lovade att aldrig dra mig in dit igen. Men jag vill dit, det är nästan  som ett slags mål i livet, det är som att det är nånting man vill se fram emot. Tanken av att få ligga där brevid får mig äcklad. Det fortsätter krypa under huden och nånting försöker gnaga sig ut ur bröstet. Men vem har bestämt sig för att sluta? Livet är en lek, Varje lek har en boss. Jag har en egen.

s.48 (en bok av förjäves älskling) 

En sanning eller lögn, Jag vågar inte lita igen. Men en känsla får mig själv att tro på att det är sant. fast om det hade vart sant så hade sanning gått före lögnen? Eller?. Jag vill veta mer om sanningen. För jag hittar alltid hem i dina ögon, du är mitt hem. En natt av en känsla av lycka som sedan blev en dag av rysningar och illaående. Ändå vill jag fortsätta. Jag vill göra det igen. Som i super mario. dem säger game over men han lyckas alltid att hitta prinsessan tillslut, jag vill hitta prinsen? Fast vill jag verkligen det, Vågar jag dra mig in igen, Vågar jag ta smällen igen,Vågar jag lyssna på det utslitna ordet igen. Jag skulle ta risken om jag kunde. För jag älskade känslan av att få veta vad som betydde mer än det här.

s.53 (en bok av förjäves älskling)

en saga utan lyckligt slut?

jag vill gråta,jag vill skratta. jag vill dansa, jag vill spy. det är fortfarande du som får mig lika yr. även om lyckan alltid kommer ligga före hat så vet vi att saknad är mer än allt som finns kvar. nätterna som blev långa av texter och dagar som var fyllda med skratt. minnesbilder och tankar som kan få mig i fnatt. om nu sagan bara kunde komma ikapp?

helgen har vart bäst, träffat massa folk, massa kramar, massa mys och massa godis och bus. mohaha! nej okej, men spenderat helgen med fint folk. nu har man precis kommit hem från sassa för att man spenderat en natt där med caiza och emily. typ kollat på två skräck eller nåt som bara var helt.. ah vet inte vad. man fatta typ inte ett piss. sen mitt i allt hör man hus sassa snackar om eric(äckel)saade. då ligger hon och dillar i sömnen. hahaha. nu ska jag städa hela övervåningen, rensa kläderna och vänta på att mor ska komma hem så vi kan dra en sväng till köping och kolla på en ny skinnjackka. NAJSENS!


you can change me

You can't save me, You can't change me, Well, I'm waiting here for my wake up call,  And everything,
everything is my fault

Went to the doctor, and I asked her
To make this stop
Got medication, a new addiction
F**k, Thanks a lot
.


om jag fick chansen till att få det tillbaks skulle jag ta den nu. utan tvekan skulle jag skita i allt och bara ståkvar där jag engång var. det var engång nånting jag hade nåt som just ingen annan hade. det var specielt, det var underbart, det var ett rent helvete och det var sinnesjukt. ändå skriker tystnaden upp mörkrets alla skuggor varför. även om man inte ens skulle bry sig. jag vill bara tillbaks, en kort stund. för vi alla vet att jag ångrar det.


bluääh. svin kallt ute, förkyld som bara faan. skit lacka och jag vet inte vad. vill sova men kan inte. vill typ ringa och snacka med nån men palla... geh, vill kolla på film men orkar inte leta efter nån. vil morra in mig i kuddarna och bara skrika men har ingen röst.. vill nicha nån men har ingen att nicha.. MORRRR!!!! kan inte typ nån smsa med mig. jag skulle typ bli överlycklig om nån ville prata med mig (a). men geeh, lägger mig och spelar. mupps!



Drop wings free and fly away.

det är som ett beslut. man känner sig otrogen mot helvetet och det vissa kallar verklighet. det är som att tänka bakåt fast man går framåt. det är som när man gick på dagis och hoppades på att man engång skulle bli vuxen. jag vill aldrig bli vuxen, jag vill inte fatta beslut. och jag ville aldrig släppa taget om det jag engång hade. låt vingarna väcklas ut, flyg din väg, var fri. iallafall för ett tag. vi alla vet att det egentligen var ett vackart band.

sitter och sjunger mig hes på lars winnerbäcks bästa låtar. nyduschad och kall som bara faan. spenderade natten med sofia,vera,amanda och sassa. vi drog några svängar på moppen och vi beställde pizza och kolla på film. i spit on your grave och sorority row. rekomenderar sorority row. den andra var ju bara obehaglig, alla typ "euw, måste spy" haha. yeye. nu ska man iaf göra sig klar och sedan se om dem andra har vaknat så man ska fixa lite grejjer, senare blire rodden. eftersom medeltids dagarna börjat. weeeheei!!




"vingklippt ängel"

Jag tänker inte förlåta för en känsla, jag tänker inte förlåta för det jag sagt. Jag ångrar inget. Alla varningar har redan sagt allt. Men du föll över stupet. Och som vanligt har jag rätt när det gäller problem, Då var jag utsatt. Och nu är jag utsatt. Du ville aldrig se,höra eller tänka på mig. Jag lovar du ska inte få göra det. Ja ska vara så långt borta som möjligt. Du ska aldrig mer få dras med mig. Ett löfte är ett löfte.

tjafäään, bra lack tjej som ligger i sängen och snart slagit sönder väggen. grymt. dagen har vart bäst. vakna och tog en het kopp te sedan drog man te celine och tvinga ner henne på stan, vi gick och käka kebab och hade det micket micket treevligt. har inte träffat henne på typ hela  lovet, hon har vart i norge och skrämt upp mig som fan för flickan var ju sjklart i oslo.(fatta man ju). och jag har ju virrat omkring överallt. senare träffa man sassa,maria och camilla. det var fanemej en av dem bästa kvällarna på lovet. sedan drog sassa oh jag till andreas för att kolla på Hp. men både hon och jag var som drogade i soffan medans han sitter där med en jävla nudelsoppa och mackor, haha. menmen, imorn sticker man till farfar för att städa och visa bilder. RAWR och MORR på er allihoppa!

suck on that.

Grekland-( Den rosa glittriga muren )





























_____________________________________♥________________________________________________

cran canaria-(let the music move your feet's)
















___________________________________________♥_______________________________________________

RSS 2.0