rawr!


one of my mistakes. truetrue

det tog år, månader,dagar och timmar. men förstår inte varför. ångrar vartenda liten sak. och jag lägger ner förmycket tid på att tänka. släpp det. träffat folk som fått mig att le. medans andra hatar det. det ger mig val. ångest. förstår egentligen inte varför jag stannar. medans jag egentligen borde dra?

hatahatahata!! jag har letat efter mitt tvspel i typ 100år, men hittar jag det. nej! kugga även på fysik provet. ovanligt va? nej. baka med amanda idag iaf. det blev väl ganska lyckat. haha. blev iaf hem och duscha sen. och nu väntas det film!  hoppas på att sova i några dygn i streck. men icke! imorgon väntas det fint folk och då måste man ju vara happy. we!(?). ska försöka städa lite oxå. mitt rum e kaoz!!! nej men orka, hare!


utsidan går alltid att laga, insidan är ingen chans

helgen börjar dra sig mot sitt slut. och jag avslutar kvällen med film och mys framför datorn. har förjävla ont i magen dock! menmen, går säkert över om en stund. drog ut och träffa sofia,sassa,amanda och andreas. awsume. imorgon drar vi brudar till örebro och tar en tur! kommer bli awsume! har väl inte så mycket mer att säga än att data laddaren är trasig så datorn kommer dö. och min mobil är på dygnet runt och det är inte faligt att smsa, eller ringa!

tja oredigerad bild!

walk in to the sleepingdead

spenderade morgonen till att sova, ännu mera sova. har förjävla ont i ryggen, och har ingen aning om hur jag lyckats med att få det. som sagt, helgen var awsume. men den är helt klart inte slut än! nu sitter man och fixar med kläder som ska säljas. senare blir det förhoppningsvis matlagning hos älskade sassa med brudarna. får se om det blir träff med pojkarna senare oxå. men nu.. tagga inför ikväll!!

life is a highway!


you spinn my head right round right round. when it's go down. when it's go down down.

har inte haft ork/tid att uppdatera. men veckan har vart awsume och gårdagen var bääst! finns ingen kommentar för det. så jävla najs. yeye.. nu ligger man heldöd i sängen och väntar på att kroppen ska vända isg och bli pigg igen. slår på skrillex i högtalarna och checkar lite kläder. wuhuhu. näh.. inte kul.. i morogn ska jag nog iaf baka strutar, så jäävla gott!! har dock även funderat på om man ska ta och städa lite.. nääh! gör det sen. hehe. ska fortsätta kolla kläder så man vet lite om vad man ska checka på när vi åker till örebro på måndag. mewmew!




du är min hjälte för du vågar vara rak

utsatt,utpekad,instängd,isolerad,bortglömd,osynlig,problem,stor i käften, döds kär.
jag vill bortbortbortbortbortbortbortbort.
skolfoto idag då. kände mig ovanligt naturlig! ville inte se mig i spegeln, inte gör nåt åt det fejjs man vaknat upp med. får se hur det blir sen då. ahja, efter skolan drog man och städa, tog sällskap med sassa och amanda som skulle på solo song. efter det drog vi och käka. men måste helt seriöst sluta med det. känns som jag äter skräpmat jääävligt ofta! vill ju ha pengar till annat ju. menmen. morgon dagen får bli som den blir. slutar 4 och det kommer vara sjuukt dryg dag! nej! sucker punch väntar, så jävla awsume film!

never wanna se you again

det skriker medans det lyckliga bubblorna drar sig genom kroppen då och då. men tystnaden bryter det glädjande planeringarna. ensamheten gormar och känslan av att vilja spy får mig att vilja gömma mig.


finfint. kom till skolan och det första dem säger är att vi ska ha foto med kören och elevrådet. känner att det verkligen verkligen faila! menmen, imorgon är det klassfoto. och hoppas på att det kommer bli bra. bytit piercing. ÄNTLIGEN! haha. plus att vi är lediga på måndag. då chicksen drar till örebro och shoppar loss. funderar på att smsa studion för att höra hur mycket det kostar att pierca tungan? tror dock att mami kommer bli sur?.. hehe. men jag vill jue!!!! känns även som att dansen kommer bli ganska awsume! menmen. ska inte se fram emot saker förmycket. då det oftast inte blir så. men duschen väntar sedan en film! godernattens!



charlie♥hahahah!


im lost in your eye's

alone in this world. accumulation confused.
wasted and hated. let it all spin, letthe poison take over the brain.
but a withdrawal would try to help a friend, whostood up for me.
lump in the throat and scream that want inundated.
until a gazeas never before. Never. I do not know if it's true.
but I is given in a dream and Iknow it's wrong. it's just wrong.
for I will make a total fool of myself. but his eyesmade ​​my faith a longing.
although there also were poisoned, I know, that part ofit was true.
I may not breathe.




kaos♥


svart vit värld

Du sticker, du drar. det var det sista jag hade kvar. inte värld nånting mer. för det har en gång vart en ädelsten. stannar i tiden, som en gång var fördriven. stoppad av rödljusen och bortglömd av mängden. ser du en skillnad, ser du det här. men jag har fortfarande stått upp. och för vems skull var de?


huvudvärken tar över min kropp. illamåendet det samma. fuck the life!! hataaa! jaa jag är arg. och jag skulle bli sjuuuuuuukt glad om man fick filmtips? haha. får se om man kommer iväg för att kolla på skor eller om jag bosätter mig i sängen. hitta ju sjukt snygga igår. dock kommer jag aldrig att få dem. 1700. ingen som vill köpa det till mig då. hehe.. mitt försök på att spara pengar blev misslyckat. gör ännu ett nytt försök då. men ska slå på tv:n och tare lugnt ett tag nu!




you can´t break my heart

det spårar,det river, det svider och det skriker. är det bara jag som ser problemet?


hel lyckad daag!! va med hanna hela dan idag! vi började 11 och slutade 12, awsume! sen satt vi och vänta på camilla som slutade kl2, sen drog vi och kolla på lite skor och kläder. efter de drog vi och tog en varsin milkshake och nåt och äta. miihihi, sen drog vi runt och kika lite. hitta as mycket grejjer på lagerhous! men har man pengar. nääh! yeye.. sen kom hannas mamma och hämtade oss. och då böev det hem byta om. ett antal ggr!. sen kom andreas och pontus. efter det drog vi vidare till amanda. där spenderade man kvällen med Sassa, Maria, Camilla, Pontus och Andreas. och det har vart helt jävla underbart!!! spelat gitarr, sjungit, spelat kort, skrattat,gråtit. ALLT!(nästan) haha, menmen. nu e man hemma och chillar eftersom huvudverken börjar dra in som bara den! och vill inte att den ska påverka hela helgen. så ska dra på en film och chilla!



do you understand the words i wanna tell you.


is it true?

bygger sten för sten, försöker hitta själ till att stanna kvar. det sliter på det ömma jag har kvar. do you wanna fly away with me? you, me?. värdelöst. inte ens värt att försöka. patetiskt.

låg vaken till kl 4 inatt och lyssna på samma låt om och om igen. please turn the time, back in the day's! men icke! här måste man bli nya einstein för att skapa en tidmaskin. inte ens bilder fick känslan tillbaka. patetiskt!!! haha nej men slängde ihop lite kläder i morse och gick till skolan. GICK! helt otroligt! typ as dryg dag menmen. drog en sväng till vasa för att träffa maria. vi satt med en stund på hennes lektion. tihihi jag försökte fatta (a) fast min blondin hjärna funka inte xD menmen. sen satt vi i medborgarhuset och lyssna på en människa som pratade om nätmobbning. satt dock och halvsov. höll påoch dö när alla börja klappa händerna. haha. sen drog vi ner en stund på stan innan man drog hem och packa. nu sitter jag hemma hos amanda, hjälper henne och städa. muohah! sen kommer mamma och hämtar mig för att jag ska till hannizen! awsume!!! har inte träffat henne på typ miljarder med år! och i morgon spenderar jag min dag med henne o västerås och på kvällen blire LETS GET FUCKING PARTY!!!




solo

faller, bit efter bit. orkar inte lägga mig i. det rivs ändå upp och det skapar mer och mer problem. egentligen, vad är fel? det är trasigt, visst. men vad finns och göra, det kommer rivas upp mer och mer. det kommer vara värt att fortsätta. men bara om du visar att jag är värd att stå här.

Fyfan, amanda fick med mig på dansen, sjukt ju! trodde seriöst att jag skulle däcka! menmen. efter det delade jag och Amanda på en pommestallrik, och Julia tog en pizza. efter det drog vi hem till Andreas och chilla. men jag låg ju självklart som en död bäver i sängen. imorgon ska jag hänga med amanda hem och städa, för på fredag blire najsens! nu försöker ja komma på nåt ätbart men kommer inte på ett jävla skit. känner verkligen att jag klagar mycket. men det är jävligt kul. jag är blond, jag får klaga. justja! nya texter är på G! förmodligen inom någon vecka. möjligtvis nya bilder oxå!

fuck the future

Monday you can fall apart
Tuesday, Wednesday break my heart
Oh, Thursday doesn't even start
It's Friday I'm in love!



blev en sväng till Örebro igår. dock funkar inte sladden till kameran så blir inga bilder förns det är fixat. vill ha en ny kamera i huvudtaget. menmen, försöker spara ju! Nu ligger jag hemma och är halvdöd. klarar inte av att gå i skolan och må så jävla dåligt helatiden. illamående, huvudverk osvosv. kan ju inte ens äta. fast det är ganska skönt att ligga hemma, det var skoljoggen idag. på typ en mil. och det blåser satan ute och småregnar. så NEJ TACK!  istället värmer ja på en cappuchino och pluggar på so:n eftersom jag har väl antagligen prov i morgon om jag ska till skolan. passar även på och läser ellos katalogen och ser om det finns nåt som är värt att spara pengar till. Har även börjat redigera mina bilder igen! sjukt länge sän. får se om det kommer upp några lyckade bilder någon dag. men nu ska jag fortsätta plugga!



tears never fall's (behinde the mask)

jag vill lätta mina vingar. bara ett samtal till.




tröttare än någonsin. huvudverk, illamående och bara irriterad på allt. men ändå drar man till skolan, tralla även över till Vasa för att träffa Maria. trevligt! eller ett tag iaf. resten av dan har jag knarkat alvedoner och kontroll tabletter. eller aa, känns som det iaf. drog hem iaf. ligger nu och halvdör i sängen och väntar på att mamma ska komma hem, får se om det blir en sväng till örebro. annars drar jag ner på stan och handlar in något att till laga ikväll. borde plugga so (första värdskriget) har prov i morgon. men har ingen ork alls, så skjuter fram det tills jag fått nån mat i mig. det blåser som bara den ute, och hoppas lite på att man själv blåser iväg. men ska nog ta och plocka lite nu. får se om jag skriver senare.

I screaming out your name.

Gästbloggar nu!

Fixar och trixar med hennes blogg..men det går inte ett steg framåt ens. Borde egentligen börja allt på nytt men...det säger jag inte än, för det tycker jag att hon kan läsa mitt lilla meddelande här, tihihi alltid lika gullig (a*

Kolla gärna in in här: http://newcontent.blogg.se/


Värdelös

*******

"älskad saknad"

njuter av att få solen i ögonen, hur kylan sätter sig under huden och allt prat runt om som bara är massa skit. men tystnaden uppstår och tårar vill rinna när jag ser att allt bara är en lögn. ännu engång. tredje och sista gången, jag hoppar av, jag lämnar allt. det spårar ur totalt och jag skiter i allt. fingrarna i halsen som vill få bort all smuts. kommer aldrig kunne visa mitt leende för dig igen. ändå så kanjag glömma, bara för ett tag. skratt och massa prat sätter igång och sedan är vi fler än väntat och allting står på topp. nu väntas stupet med stengen att kättra upp. men kommer alltid att ställa mig frågan." hur många fler och varför vill du plåga mig mer och mer".


helgen har vart bäst!!! fredags vare skola och sedan hem och tagga för kvällen då gänget var samlat ( maria,camilla,sassa,amanda,awsam,andreas,pontus,crille,pelle)♥. fyfan. ehm jaa jo, vi gjorde väl imprencip allt! till och med ute kl 4 på natten och körde fotboll, väckte halva kvarteret när andreas spela och sjöng med gitarr. satt uppe till kl 6 och vakna vid kl 9. så jävla grymt asså!! lördagen stod jag och amanda i ishallen inne i cafiterian. sen kom julia och stod där oxå. mycket treevigt. orkar inte berätta mer, allt har vart awsume, thats it!

someone like you, make me happy in a second. now, i just falling apart. beacuse of me.

att parata om saker som inte ens är nödvändigt, vill säga något som skulle förändra allt. men det skulle förändra mitt liv. mycket mer än vad som redan gjorts. text efter text, sida efter sida. är det verkligen ingen som ser det pussel som aldrig sätts på plats? jag vill bara hitta en utväg. men finner ingen, förutom blod som rinner och cirkulerar varmt på den iskalla bleka hud. en tanke som går i cirklar, det finner inget slut. när den cirkeln spårar så kommer det vara utvägen. och utvägen är att jag vill inte vara här. inte som den jag är.

ååh gud! massa plugg, hit och dit. men men! det måste ju fixa sig tillslut. ska ha G i minst alla ämnen iaf! idag har det vart en dryg skoldag, sedan vart på första danslektionen på typ 2 år. känns sjukt att börja igen. men man kommer igång iallafall ju! sedan blev det snabbt byta om för att sedan dra till ishallen och jobba i caffiterian med amanda. mycket treeevligt! har typ ätit 3-4 korvar. korvmage ehja!! powah! hahahahahah xD nej men nu ska man dra på sig mysis kläderna och lägga sig i sängen och dö lite.

den omtalade låten som är älskad! så jävla grym låt. och så jävla grymt band! lyssna njut och joina!




tears never an idiot. and have never thought of dying for an idiot. even if you have difficulties to keep you going. never give up. Never.


"jag gråter bara i regnet"

sviken och bortkommen. tystnaden tar uppmärksamheten och idioten fortsätter vidare. jag hade rätt, hela tiden. utan att ens glömma så klickar jag in. även om inte ens viljan vill. ensam i mörkret så cirkulerar jag röken som dras som band över sängen. jag vill glömma, precis allt. men jag kommer sakna det.

spenderat helgen med amanda, vi har gjort allt möjligt. träffa folk, sovit, kolla film, spelat massa spel, planerat osvosvosv. har även blonderat håret, så jag är skapligt nöjd nu iaf. köpt in 2 nya tröjjor. typ som baseballtröjjor. jävligt nöjd med dem oxå, nu ska pengar sparas som bara faan. för jag ska fan ha inköpta kläder inom kort! hmm.. vi har även vart på bio "jag saknar dig". brukar inte gråta till filmer. men här har vi en som är värd att slänga in tårar. himla fin film!
nej ska städa lite och sedan lägga mig och dö ett tag.


i only wanna be with you

sticker iväg på hockey ikväll. Amanda och jag vistas i caffiterian, AWZUME! haha sjukt längesän jag jobba i en sån. menmen, ska bli skojjsigt. haft nån möte sak idag med metorerna och mamma. gick väl bra, sen bjöd dao på thaimat hemma hos honom. himla gott!!! jag har även börjat på en ny novell, hoppas  på att den blir bättre, känns som det iaf! jajaa, får se om man träffar nå folk ikväll oxå, men det regnar som faan så vill inte vara ute. menmen, LETS GET FUCKING PARTY!!

nya bekymmer (nya möjligheter)

kaos som virvlar runt i hjärnan, tabletter/piller som tas för att glömma allt som är runt omkring. ovärt att ens försöka, ovärt att ens berätta. men en text sa att det skulle vara bra att "öppna" sig. det var fel. och jag ångrar allt. besvikelse blev till lögnen, lögnen blev till sömnlösa nätter, sömnlösa nätter blev till problem, problemet blev till mig. chocken om att någon lämnar än i sista sekund blev till hat. gruppen splittras och går åt olika håll. ännumer förvirrande. slutar med att matlusten tar slut och illmåendet går igång. tårar som blev fyllda av svart sot. men hjälpen kom fort men kanske försent.  nu väntas bara nya möten. nya skrik. nya drömmar. ny verklighet.

SEPTEMBERKAOS

we get to the top. hand in hand

tårar ökas, lika så med skrattet som uppstår när lyckan faller in. sakndaden dräller in när blicken kommer fram, 5 sekunders samband. lars kompis är borta och nu längtar jag bara tillbaks igen.

åååh lyckliglyckliglyckliglycklig. jag gråter? haha fan vad kul! ehm.. dagen som vanligt jävligt dryg. men blev godkänd på provet vilket är najsens. samma låt har gått turoretur. nu väntas en seeeeg kväll. har inget o göra, får se om jag hittar nån filur som vill ses. wiewie. ööh  nej jag har en ben&jerry's i frysen som ropar. shupp!


RSS 2.0