tomma ord blir till en fylld gåta

"mina ord försöker förklara hur man kan tolka ens inre, utan att ens veta om du förstår tänker jag inte sluta jobba. man måste nästan tolka en person för att veta vem den är. vet du vem jag är egentligen? har du någonson tolkat mig? någon gång ens försökt. även med det tysta skrik som ropar på hjälp så älskar jag dig."




dan har bara vart ett rent helvete för min del. benen viker sig på mig, jag mår illa har ont i huvudet och magen. faller gång på gång mot marken. ord som säger " men gud hur mår du. är du sjuk?" det har bara jätt ett sur i öronen på mig idag. vart på banken idag och lämnat in femtiöringar och skaffa ung bonus. tjänat lite pengar idag iallafall. skrev klart min svenska uppsats i förrgår, hoppas den iallafall blir ett vg.. men ska nog inte tro på förmycket. .men man kan ju alltid drömma. skrev klart so uppsatrsen om SD idag, blev dock inte 100% nöjd men den får duga, jag försökte allafall. nu har jag bara 3 prov kvar som ska göras och en uppsats, sen klar!! bara att tänka frammåt igen sen!!
däcka nästan direkt efter jag kom hem från skolan. avslutar dan med en macka och varm oboy i lottas special ofc!
har även lyssnat lite på britneyspears nu oxå, tycker hon har förändrats grymt mycket. men på ett rätt bra sätt. hon har blivigt bättre. sov morgon  imorgon till kvart i 10. känns faktikst rätt bra. men nu ska jag ta en ipren, trampa in i duschen och sedan dra på en film och oh försöka sova.



don't let me fall

don't let me fall. just try again and se whats happening?... maybe.

pikabooh! har massa ont i käften eftersom jag vart hos tandläkarn ifag och igår. och ja det är hemsk. har aldrig i hela mitt liv gråtit när jag vart där förutom dem här gångerna. gjort så fruktandsvärt ont!.. menmen. jag överlever. blev tillbaka till skolan efter det och träffa alla människor. efter skolan gick jag sofia, amanda och sabina och fika på saga. sen blev vi hungriga och gick till kebab huset och åt pommes med sås. när jag kom hem blev det duschen och sätta upp en spegel på mitt rum eftersom att mamma och jag var till örebro igår och shoppa lite. var hos crille under natten oxå. han bjöd på ett varmt bad och masage och massor av mys. efter mina små depp dagar så kändes det faktiskt riktigt bra. tummen upp på det. jag har även beslutat att 2011 kommer bli mitt problem år. men även film året. vill se massor av filmer men filmen jag väntat på riktigt länge visas på bio 8 april!!! SUCKER PUNCH. jag är grymt glad och det kommer bli ett måste se!!.  vill även se let me in och massa andra filmer jag redan missat. sedan blir det att tagga til scream 4 och pirates of carebian. älskar jonny depp. så sjukt klockren!



http://www.youtube.com/watch?v=KrIiYSdEe4E <-- Sucker punch trailer. MÅSTE SE!!
nej nu ska jag försöka skriva klart min so uppsats om Sverigedemokraterna och sedan blir det att sova,


vissa saker kommer jag aldrig att förlåta mig själv för.  jag vände ryggen för att jag var så feg. på ett grymt sätt så ignorerade jag din blick som ropade på mig. utan att ens berätta vad som hänt så håller jag inne mina tysta ord. jag kommer aldrig att förlåta mig själv för det jag gjort. jag kommer alltid att älska dig. du är som en syster för mig. men ibland känns allting bara så sjukt komplicerat. låt oss inte falla för en sådan sak. även om våra sår är djupa så är vi blodsystrar. och jag älskar dig..

vad, vem, när hur..? säg mig det.


vaknade trött som saatan och ville verkligen inte resa mig upp.. men men. måste man så måste man, min dag har väl inte vart den bästa, sassa vart hemma och jag har vart tjurig och uppkäftig hela dagen. wihoo!! fast nä...
var och klippte mig idag efter skolan julia hängde med,  Awzume! efter det cykla jag hem och städa sen cykla snabbt hem till sassa och snacka lite. gick till kyrkogården och gick en sväng för lilla sabina var lack.. haha. sen drog vi till vilsta och gick runt där i typ 20 min för att leta efter nåt att äte men blev en dricka iastället. efter det satte vi oss i ett trapphus och snacka lite, båda var typ smått depp men vi skratta lite endå. bara för att jag var en tjurigmullvad så följde hon med mig hem och kollar på bigbrother med mig och sleepar här, känns bra. sassisbrassis hahah ^^.
imorgon blir det tandläkarn, sen skola och kanske slaggar hos crille. får se hur det blir. men men nu bigbrother med sassa och mumsa glass, det gör min dag, ty som fan!!



true or false?

"någon sa till mig att jag aldrig skulle gå efter ryktet. men hur vet jag om det är sant eller inte?"

finfint, ligger i sängen och chattar med crille,dao och hanna. mkt mkt trevligt. redigerar bilder osv oxå. camilla blekte håret på mig idag, och jaa det blev jäääävligt blont. men det gillas (a). har även funderat på att pierca mig igen på överläppen. men vet inte.. har även moffat 7 glassar idag. blir fan beroende. hahah! ikväll blir det big brother med syster. får väl se om man är så fet att man värmer p ånågra muffins oxå (a). känns att man måste ut oh gå snart igen, känns osm det var ett tag sän. men så tråkigt att gå själv ju.. nej nu ska jag banne mig plogga iordning på mina jävla kläder som ligger på golvet. tjohejj!!


man ser lite att det är blekt, bättre bild kommer senare när man har bättre kamera (y)



rubrik..?


har inga nya texter och inga nya bilder, vilket gör allt väldigt tråkigt. men ska försöka få ihop nåt., 
hann inte heller skriva igår men jag var sjukt trött.
efter skolan blev det hem och fixa sig och leta på en plånbok, sen kom crille hit och vi drog vidare till stationen för att vänta tåget till västerås. själv klart är tåget försenat och jag var skit hungrig, så vi skutta iväg till konsum och jag köpte två Corny och fick en fanta av crille.(L). vi sprang tillbaka till station och fortsatte vänta... när vi kom till västerås så gick vi raka vägen ill punkten för att börja kolla runt på saker, jag kom iaf hem med en tjocktröja från newyorker, ett linne från gina, känner mig rätt nöjd iaf. crille köpte ettpar jeans och en dosa till sitt ps3.
höll på och somna påvägen hem så blev inte att dra ut på kvällen, blev istället en sväng hem till camilla och kola läget, slutar med att jag somnar i hennes säng med en liten maxxi som hoppar runt. menmenn..

IDAG då.
vakna vid 7 för att sedan gå upp och duscha och göra sig klar för att cykla hem till farfar och klippa håret på honom. fick 100 kr för det och de vare fatiskt värt. efter det mötte man camilla och drog ännu en gång ner på stan för att lida en tröttmorgon. men vi shilaa in på kebabhuset och dela på en kebabtallrik som vi inte ens åt upp. heheh.. höll på att somna gåendes på vägen hem, och jag hade jätte int i fötterna för jag hittade min gamla converseklackar som jag vill pröva att ha idag. men de gjorde skit ont, kanske borde hålla mig till mina vanliga converse och skateskor heheh.. nu ikväll tänkte jag färga håret men varmvattnet tog slut när mamma färga sitt, självklart!. allid ska det hända mig. så jag fixa istället mina naglar vilket faila oxå menmen. har bakat muffins och dem blevinte fail!!. så nu blir det väl att slänga på en film och mysa ner sig med misse och kanske mumsa nånting gott.


bilderna är tagna på macäckeldatorn så dem är failade till 1000..


the light make me...happy?



blir ett kort inlägg sisådär, vet att jag inte kommer orka senare. menmen, 11 månader med älskling igår, så han trilla hit med cykeln och sov här, blev mys eftersom båda var ganska trötta. men men^^ JA ÄLSKAR DIG CHRISTOFFER [<3]
vaknade då med crille brevid mig, sjukt varmt, tror nog jag har legat och sparkat på killen inatt, känns i ryggen att jag vart rätt "vild". heheh... men det var sjukt bra väder ute så jag blev rätt pigg rätt fort, blev solbrillerna på efterskolan och trilla hemmåt och baka bullar. men dem blev typ missbildade. skit små och lite hårda. jag skyller på mammas torrjäst. vanlig jäst är bättre. just nu sitter jag och väntar på amanda för vi ska kila ner till ishallen och kolla hockey, tycker faktiskt det ska bli nrätt kul, för det första var det länge sän hon oh jag va och för det andra så var det länge sän jag kolla hockey, och då snackar vi sisådär nåt år tillbaka och för det tredje, vi älskar när jag tabbar mig (A).
nej ska försöka få på mig mina skor nu. hejjs!

tack för sjukt underbara 11 månader med dig älskling! <3


låt mig skratta tills min lycka tar slut.



gårdagen spenderades med födelsedagsbarnet sabina och med yazze, julia, amanda, sofia, vera och adelisa.
började med att åka tll boda borg och dela upp oss i lag. och det var AWZUME! efter vi vart på bodaborg drog vi hem till sassa och körde några tävlingar hon kommit på. det var skitkul! dock sprang jag typ bara runt med kamera osv men det var endå kul^^ vera och adelisa vann typ en skit stor godis påse. menmen^^.sen spela vi twister och typ låg och snacka och asgarva åt saker osv^^.. idag blire att fira mami om syster vaknar någon gång. efter det ska hela familjen cykla ut till götlunda. sliten tjej sliter ännumer, wiie! känns som morgondagen kommer bli j***vligt tröttsam. men får väl bli att bara kämpa på. den här helgen har vart grym!! och då menar jag verkligen GRYM! tack för en underbar helg, camilla, sabina,yazze,amanda, sofia, vera,julia,adelisa, familjen och alla människor som vart sociala på mobilen. jag e awzume!



"hjärtat slår hårdare och hårdare för varje minut, allting snurrar, värmen faller in, och att bara få skrika ut gör saker och ting bättre"



"Love, gimme me love, gimme me love,
I don't need it but I'll take what I want from your heart
and keep it in a bag in a box on the floor with an X,
gimme me more, gimme me more.
."

dem är så jävla mkt bättre live! och gerard är så jävla snygg!! det var awzume, känslan var awzume. allt var AWZUME. hjärta på de. till 100%. [<3]

"Sing it for the boys, sing it for the girls
every time you that you lose it sing it for the world
Sing it from the heart
Sing it till you’re nuts
Sing it out for the words that’ll hate your guts
Sing it for the death
Sing it for the blood
Sing about everyone that you left behind
Sing it for the world
Sing it for the world"



my chemical romance <3


då bär det av till sthlm med lillskiten camilla, fler bilder och annat crap kmr senare uuyeeaah!! (L)

SUCK ON THAT BITCHES!!! [<3]


volbeat-evelyn <3




Volbeat in my [<3]. inte bästa dan ever, men funkar. skola, fick sluta tidigare för att jag var klar med nån "uppsats"grej på sv. så jag gick och träffa hanna, trevligt trevligt^^. blev att gå en sväng innan millan sluta, sen blev det tillbaka till skolan och hämta mina grejer. blev massa sugen på att gå ut och gå så efter jag plockat iordning i mitt rum så gick jag och julia ut till donkan och tog en milkshake. har precis kommit ut ur dushen och försöker plugga fysik, vilket inte går så jävla bra. känns som allt typ skiter sig menmen, ska väl vara "rak". mamma och pappa kmr hen när som helst från rom så det blir väl rätt awzume! (y". känner att halsen håller på och dör, igen. vilket inte är så bra eftersom jag och crille ska på MCR på fre. han har väl typ feber eller nåt. känns lite jobbigt just nu. men vi får väl se om det blir bättre, det måste de. nej nu ska jag fixa lite oboy och fortsätta plugga.
(saknar även mitt svarta hår och mina piercingar..)


ingen rubrik


dagen har vart rätt chill. vakna brevid eeelskling och sedan bar det av till skolan med julia. var jätte fint väder ute så jag ville egentligen bara vara ute och gå hela dagen menmen. blev en riktigt trött tjej på bilden, så det blev inte så mycket gjort. men men blev att redigera lite bilder men känner mig endå inte speciellt nöjd, men men. blev ut och gå på kemin och ut och gå på idrotten så jag har vart lite aktiv. sen blev det gå hem och gå hem till crille. så känner mig lite awzume! men ska försöka komma ut lite mera endå. får mig att komma igång lite. crilles snälla pappa har bjudit på kebab så det var mumsigt. så jag har setat och kollat på hockey med dem och fixat och trixat med en svenska uppgift. nu sitter man och kollar på cougar town eller vad det heter med emily och crille. massa mys *happyfejjs*
nej nu blire och typ försöka sleepa så man kmr upp nångång i morgon, hahah.


Av alla försök så har jag fortfarande inte fattat grejen.




livet är lite mer än en skönhetstävling

jajaa, då var det skola idag då, inte direkt det bästa menmen, rätt skönt att träffa alla iaf, var ju 3 veckor sän. mamma fyller år idag så jag smsade ett grattis eftersom hon är i rom. efterskolan gick emily och jag hem till mig och packa ihop en väska och sprang sedan hem till henne. blir då att sova hos crille inatt då. massa myyyyyyyys!! förtillfället ligger jag i deras soffa och kollar på top model. rätt intressant faktiskt. menmen, myser ner mig under crilles mystäcke och fufflar in mig i kuddarna. hihihi. ja juste har fixat headern  och massa annat crap. så nu ser det lite bättre ut iaf^^ menmen, blir väl ändringar efterhand.

det saknar ett sökande.


mysigt mysigt, fick spendera natten med crille. han fick frukost på sängen av mig, typ för jag vakna med hetts, jag var tvungen att göra nånting typ hahah, sedan sjöng vi singstar och fixade vofflor, riktigt gott!! ringde sassa sen för hon ville gå och fika så jag hängde med pojken en bit för han skulle och kolla på hockey. gick en riktig omväg hem till sassa bara för att det var intressant att prata med camilla i telefon. menmen.. träffade sassa och sedan gick vi till saga och fika, riktigt namnam^^. sedan blev det och handla med syster, för vi skulle göra nån slags thaimat. SKITGOTT!! fast den blev jätte stark. haha! jaja nu blire att slå på en film och mysa ner sig i sängen. dagen har vart AWZUME!!
bild:http://newcontent.blogg.se/


ge mig den del av dig som är stark.


great! vaknade 9 och började städa klart i mitt rum,(rätt stolt över mig själv att jag orkade städa min svinstia). blekte håret lite men hårfärgen va INTE bra, så får väl göra ett nytt försök senare nångång. camilla och jag gick sedan ut till donken och jag har seriöst inte haft ett sånt leende på läpparna på sjukt länge. kunde inte sluta le. kändes creepy, i massor. menmen, på vägen hem snackade vi om våran helsjuka vänskap vi 4a flickor har.. när vi kom hem slog vi på en film och myste in oss i hörnet på sängen. mor och far sticker till Rom inatt så blir hemma med syster ett par dagar dådå. blir AWZUM! nej ska trilla in i duschen nu och sedan slänga på en film och mysa med kissarna.






in a shadow.


bauuh! känns som snön börjar dra sig och det är awzum! vill ha sommar. så himla trött på all snö. menmen. sitter hemma hos eelskling och kollar när han spelar cod. det är fan kul. hahah. ikväll blire väl att plugga och kanske bleka håret lite. får la se hur det blir. uhuhuu har seriöst fastnat för ett par låtar som verkligen verkligen får mig på humör.
http://www.youtube.com/watch?v=ICjNrdrq5nM
http://www.youtube.com/watch?v=11BNqG1WXlc
http://www.youtube.com/watch?v=dMXFOO56K_Y
nej men ska fortsätta fixa och trixa med bilder och mobba elskling när han spelar cod.


we have a beginning and an end. time is ticking



fresch! vi börjar om på ruta ett med en ny blogg och ska försöka vara mera aktiv. ska dock jobba mera på designen, har lite ideer men det får bli som det blir senare. förtillfället ligger man hemma och är sjuk och hoppas på att man piggnar till. fortsätter med foto på bloggen och ska försöka komma in med nya bilder så fort jag börjar bli kreativ igen. fråga och komentera. ni hittar mig även på [email protected].. den är dock bara tillför bloggen men ska försöka vara tillgänlig där oxå.





Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0