YEAH 2011


Aim for the sunrise


Browsing colection


Drive like red


Embrace elijah


One arm short



Dessa band fick mitt hjärta att drunkna på yeah festivalen 2011. mitt leende har gått gång på gång. hjärtat har slått i 1000 och jag spenderade dagarna med dem bästa! trots vädret så rulla vi vidare och det har vart hel grymt! det var såklart flera grymma band med det var dem som fick mitt hjärta att drunkna!!

idag så ligger man hemma med huvudvärk och illamående. funderar på om det kan vara att jag knappt ätit nå i helgen. menmen det blir väl bättre efter kort.

sommaren är nu planerad och dagarna är snart på väg. vi går bara i skolan 3 dager den här veckan. sen är vi lediga på måndag nästa vecka. på tors nästa vecka bär det av till sthlm med klassen, då Bryan adams spelar på grönan. sen är det skolavslutning. sedan väntar konsärer och tåg resor till blandannat örebro,sthlm,gbg,västerås och e-tuna. i slutet av sommarlovet sticker man till grekland med underbaraste sassa. sen kommer ju dagarna eftersom. men räknar med att det kommer bli en grym sommar!

Dag fjorton - Finaste citat jag vet.

Stå mig nära håll mig tätt. iallafall tills allt känns rätt. Lämna mig inte här, älska mig istället för den jag är. För med mitt egna kött och blod och det sista krävande hjärtslag jag har kvar, med de tänker jag ge dig för du är mer värd än jag, mina tunga andetag som ropar på ett hjälp tillbaks så snälla du,  Stå mig nära håll mig tätt, iallafall tills allt känns rätt.


uum aah. den är väl en av många. om man förstår den så är den tankevärd.

Dag tretton - Finaste bild jag vet.

tjejen har börjat om sitt liv på nytt och hennes finaste bilder är helt gone.

-paus-

vad säger den blick du försöker fånga mina ögon med. vad säger de tysta tårar som rinner från din kind. vad säger det svarta hål som vill dra ner dig på djupet medans du försöker ta dig uppåt. du vet att min hand fins där. mina krafter är värda dig. och min tid är lika mycket så. famnen finns till för den närhet du behöver. kom till mig. berätta dina "synder". kom till mig berätta ditt problem.

jag tar en paus nu under helgen eftersom det är YEAH festivalen!

Dag tolv - 5 mål i livet.

*  har jag hittat en väg in i livet måste jag hitta en väg ut oxå.
*  att skita i vad andra tycker och tänker
*  hoppa bugerjump och dricka en redbull först
*  resa till minst 15 olika länder
*  gå min egen väg


livet är ju trots allt ett spel mellan liv eller död? ^^


"det är ditt eget verk"

den dråg som fångar min kropp. styr min hjärna och celler dör. dansandes i mitt rum. haökandes fram och tillbaka. tårar som rinner ner från min kind. och ett leende på min mun. hur kroppen hamnar i ett läge. den är bedövad. jag känner ingenting. jag vet bara att det är jobbigt. mer vill ja inte veta. ramlar ihop på mitt kalla golv. allting slocknar och det blir kolsvart. jag känner fortfarande ingenting. och deckar sedan derekt. vaknar upp av att kroppen domnar, huvudet har sin ångest och blödande sår på armar. känns som hjärtat är utdraget från min ömma likbleka kropp. engång varit någon annas kommer alltid att stanna där. jag lämnar allt förgått nu och fortsätter till ett bättre beslut. men se på mig. hur leendet lyser. och hur jag håller mig rak. du ser mig stark. men det var ditt eget verk oxå.

Dag elva - Msn profilbild.


your poison. my drug!

want to love you but I better not touch
I want to hold you but my senses tell me to stop
I want to kiss you but I want it too much
I want to taste you but your lips are venomous poison
You're poison running through my veins
You're poison, I don't want to break these chains

Dag tio - En snygg person.

kan inta välja.. (a)

joe brooks


Andy sixx

look at me now bitch!



lyssna, njut. och inse faktum.

Dag nio - Gammal och ny bild på mig själv.


bara en liten det av bokens innehåll.

Den kalla vinter kvälen som satte mitt hjärta i bland. blicken på andra sidan som starta mig varm. hur mitt inre började lätt och hur stressen ville ut. om jag bara kunde stoppa tiden skulle jag stoppa den nu. spola tillbaka och börja om igen. då allting var så lätt. ett enda mejl om en match starta våra intressen för varandra. våra hjärtan stod i brand och några månader senare stod vi där hand i hand. den lilla flickan som sa till mig. det här är rätt håll kvar det. håll det hårt. jag gjorde allt jag kunde men jag föll i gråt. ännu ett försök av att resa mig upp. det höll mig stadigt men jag är starkare nu än någonsin. hur den lilla flickan komtillbaks till mig. visade nånting som fick mig och tänka tillbaks igen. det som fick mig att se att jag försökte undvika. det som fick mig att se att det inte alls var nå bra. lova mig att försöka hålla mig borta. lova mig att stå där framför mig. lova mig att det är i din famn jag får ligga om nätterna när jag behöver närheten igen. du kommer alltid att vara min lilla flicka. du stöttade mig från grunden och fick mig uppåt. di fick mig att förstå att jag valde fel den sista tiden. jag har inte gråtit en enda droppe från de svidande ögon på 3 dagar nu. även när jag på minner mig själv om att det är en speciel dag idag. jag tänker inte slänga bort dehär. jag tänker slå på en av våra favoriter. sedan ska jag kolla p åen film du gillade. för engång i tiden så var det du som var han.
kommer du ens ihåg mvg texten som fick mig så glad. kommer du ens ihåg ner vi klappade fiskens kvala rygg. kommer du ens ihåg när vi cyklade mil efter mil i en vacker stad. kommer du ens ihåg den dag vi träffades påriktigt. kommer du ens ihåg hur bra det egentligen var...? varför går du då inte din egen väg? varför följer du efter en annan som en liten hundvalp. varför erkänner du inte bara att det egentligen inte är dethär du vill. det får mig bara att tappa förtroendet. det får mig bara att vända mig om. nångång är det försent. nångång är allting borta. ingenting kommer bli som förr. kommer du ihåg när jag hoppade från brons kant och du kollade på. kommer du ihåg när du sa till mig att du gillade mig. kommer du ihåg när vi gick hand i hand med en liten filur som vi kallade för vårt barn på en musiksliten sommar dag i en park full med människor. haha.. och när vi tog tåget till en fin stad och kollade på en film. hur vi väntade på att den var slut och hur vi rusade ut där ifrån. jag hittade ett papper här om dan. den låg nermulad i en låda. det är ett alfabet och det står en sak på varje rad.. det kommer vara en tid jag saknar. det kommer vara en tid som aldrig mer kommer hända igen. jag kommer ihåg hur förväntansfull jag var över att ha dig här under denna natt som jag föddes på. men istället byter jag ut det till en sliten kudde som får ligga i mina armar. det var en tid som fick mig att tänka om. och jag är stark. jag är starkare än någonsin nu. mitt hjärta brinner inte. hela jag brinner. jag mårbra igen. pågrund av dig. för att du var ärlig. eller du säger att du är det. men är det verkligen så...? jag tror att det är för att du följer en annans spår. men det kommer aldrig att bli mitt problem. det kommer aldrig vara jag som ångrar. eftersom att jag lever livet. jag håller mig rak. minnen blir till foton och texter. en hel bok är fylld med bara prat. du var en del av mitt liv. du var även mitt allt. nu är allt som aska och de flyger i syrets vägar. och det håller sig borta från mig. men fortfarande vill den lilla flickan se upp till mig. hon vill håll amin hand för att hon ser att mina ögon skiftar färg. hon är nu mera nte bara min vän hon är älskad och hon betyder mer än en vän. hon är min kompass. min vägledare. min egna skyddsängel. och jag tackar dig för det.

du ska veta att du är värd så mycket mer


vet du vem jag är?


Dag åtta - Något jag saknar.

BILDBOMB!!













kan inte säga mer än.. ta mig tillbaks igen!

Dag sju - 5 fakta om mig själv.

1. jag är blond. och då menar jag inte hårfärgen
2. jag är idioten själv som står för den jag är
3. jag ställer alltid upp för mina vänner, vad som än händer
4. jag fallar lätt hop. men jag klättrar varje dag ett steg upp på livets stege
5. jag ångrar ingenting med den jag är.



bättre fakta om mig finns inte!
kanske pierca sig på tis. klippa sig på månda. kläder är hembeställt och imorgon ska jag skriva klart industriuella revoilutionen...blabla what ever? och sen ska jag hjälpa mor att fixa och trixa ute. många frågar hur jag mår. men som sagt. jag hållermig rak och jag tänker inte slänga bort dem här månaderna, så jag tänker fortfarande tro. även om kroppen bryts ihop inifrån så har jag fortfarande hållt mig uppe. vilket är helt otroligt? menmen.. får väl vara stolt över att jag orkar och står ut. kvällen har spenderats med julia och vi har kollat på film och ätit popcorn. mewmew i like! nu ska jag döö lite och kanske slå på en film och glo på. så yeye..


my chemical romance. dem håller mig uppe. awzume!




"nothing i can do"

tankar och minnen, kommer aldrig bli som förr. och saknaden kommer bli stor. men sår läker efter tiden och jag kommer älska dig vilket som. ända från första till sista kyssen. det var ett av det bäsa som hänt i mitt liv. jobbiga stunder är bara bortglömda. alla försök av att få allting uppåt och allt går neråt igen. jag håller mig rak än så länge. allting är raderat. ingenting är kvar. rummet är undan plockat jag vill inget mera ha. utnyttjad och svag?.. vad i helvete vet jag. mina andetag är inte värda mer. bara svaga små knyst från det sista lungorna har kvar. "Den stjärnan lyser för oss". just det där fick mig att tänka om igen. ett försök genom att glömma. blev att härja runt mer än någonsin. tappar kontrollen och skriker åt varenda människa jag ser. det kommer gå över. ge mig tid. för nåndag kommer jag förstå hur jävla bra dethär egentligen var. jag har bara lämnat frame små  saker kvar. ett halsband och ett säng sälskap finns kvar. allt annat är instängd i en låda. där bara minnen finns kvar. jag ångrar ingenting med dig. men skulle göra allt för att få dig att va kvar. men jag tänker inte tvinga, jag tänker inte ge ångest. för engångs skull ska jag försöka stå rak.

23/4-10 - 20/5-11 [<'3]
du kommer fortfarande betyda allt för mig.
för du finns kvar.. du finns inom mig. du är alltid välkommen tillbaks.




Dag sex - 5 finaste låtar.
http://www.youtube.com/watch?v=FZVYOriINwc&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=0oww55dRZ2Y

http://www.youtube.com/watch?v=ZOqUFqF_ZwM

http://www.youtube.com/watch?v=h_MDgJo5zzc&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=GQmB0YUMSDY





Din blick din hud och morgon frisyr. Finast utan tvivel och leende utav guld. Du tog mitt hjärta från mig och du får behålla den stort. Ta väl han dom det och håll det i tryggt förvar. För i dina armar hör jag alltid hemma. Även när jag är svag.

( du vet vad den betyder, kom ihåg den )

i'm in love!


Dag fem - Dagens klädsel.



-jeans
-linne
-keps
-converse
-tygväska

Dag fyra - Något jag älskar.







säg det, mena det, bevisa det.


Dag tre - En av de viktigaste personerna i mitt liv.


ni tre är en för mig <3

Dag två - En kväll du aldrig kommer glömma.

09 kvällarna är nånting jag aldrig kommer att glömma, nätterna vi var minst 10 stycken ch vandra runt. skratta och hade kul. vi gjorde nästan allt man kunde göra. det enda nyktra gänget i hela stan som kunde ha kul endå. cyklade eller åkte moppe till dinken, studsa studsmatta, gick runt på stan och flumma, la oss i en frys på konsum, drog ut till järdesbruk. filmkvällar/nätter, brottnings matcher. gick och käkade tsm, bio och så himla mycket mer. det är verkligen inte nånting jag kommer glömma. det var det grymmaste året någonsin. om man nu tar bort några saker. annars var det gryymt!

började dan med att åka till örebro och kolla runt lite. var nog första gången jag inte kom hem mde nånting. mina händer var helt tomma! sjukt ju. sedan drog jag hem till sassa och hjälpte henne fixxa och trixxa lite grejjor. sen kom crille och mötte oss vid vilsta. så vi satt där utanför och babbla lite. sen bestämde vi oss för att dra hem och äta sen cykla ut till dinken. men blev inte så, blev hem byta om dra till sassa och koll apå melodifestivalen. irlands bidrag är då mig mina nya idoler wtf. tänker fan på mig och sassa när man såg dem hoppa runt som små peddobears HAHAHAH. jaja, efter vi setat och skrattat åt alla bidragen och väntat på att röstningarna skulle bli klara så drog vi hemmåt. crille decka direkt och jag låg vaken med stirrblick och typ hyper hjärna. hahaha men jag decka tillslut jag med. vaknade vill 11 dåråh och käka frulle sedan kolla vi på "28 dagar senare". tänker fortfarande på cod när jag ser den. blööh. nu ska jag försöka skriva uppsats och sedan ska jag sova. wiiihe!!!


Det som försöker kväva mig

Den natt blåa himlen börjar från ett håll medans det kolsvarta täcket försöker ta över. Mer liknande det mörker som vill kväva oss alla. Men det kommer aldrig att kväva mig. Inte ens min rädsla. För jag har dig med mig

.

kl är som sagt 02.07 och jag har precis kommit hem från andreas. spenderat min dag med camilla, sassa, andreas, john och kalle. träffade maria ett litet tag oxå. jag får tacka för kvällen stort även om min beslutsångest tog sin tid. vi kom iväg till statoil iallafall och jag tyckte de var rätt kul. och andreas john och jag vandra sedan vidare hem till andreas för att fixa film och massa. menmen.. duschen väntar och efter det blir det film, läsa lite i nya boken min älskade far köpte till mig. och sedan sova för att en helg med massa plugg väntar. ska skriva om amerikanska och franska revoliutionen (stavningen är same shit, jag är blond jag får stava fel).
godnatt gottfolk!

Dag ett - Facebook profil bild.

 


startar om på ruta ett

kan ju vara rättså lättroande

the sun make's me so f***** hot.. !

så jävla varmt ute så jag vet inte vad.  och det är himla varmt inne oxå, blir att släng aupp fläkten i natt iaf!
har skrivigt minst 10 texter, känner mig duktig. menmen.. trött som fan och huvudverk. går och lägger mig!
helt onödigt inlägg men whatever, måste få igång skiten igen.
cam bild (y"

you spinn my head right round..?

En gång!... nej kom på att det aldrig hänt, var en dröm..

Sitter på sängkanten och glor ner i golvet, vill bara spy.. tyckte att ni behövde veta (a).
dan idag har vart rött trist men ändå bra. har inte vart på bästa humöret ever, men fick till några smile ändå.
minna pengar tar fort slut och jag är typ ledig i morgon eller nåt, vi ska tjäna pengar till ett indiskt barnhem i indien..(lät ju rätt logiskt)..? men aah, har ingen lust och städa hela huset för att tjäna pengar för ett sedan skicka det till indiska ungar när jag väl behöver pengarna själv. jaja... har lyssnat på samma låt om och om igen typ sän jag kom hem, Aaron fresh - spending all my time. på nåt sätt gillar jag den, tihihi. har träffat julia idag och vi har gått runt ile här och var. slutade med att jag låg på gatan och försökte få min tändare och fungera. men nääh!!!!
jaja, ska lägga mig och dö lite. hare bäst!




Always in my dreams.. always

easy game in a hard world.. right?

Hur du än försöker, vrider och vänder så kommer du aldrig se mitt rätta jag. Tro vad du vill men slösa inte din tid på att tolka vem jag är. Jag går med mitt leende på läpparna varje dag, men det är bara en liten del av det spelet jag spelar. Det är ditt kast nu..<3

However you try, twists and turns and you'll never see my true self. Believe whatyou want but do not waste your time on the interpretation of who I am. I go withmy smile every day, but it is only a small part of the game I play. It is your castenow..<3

someone..?

Någon bättre, någon som är starkare än jag. Blunda hårt, dröm lilla flicka, dröm. Sök efter ditt svar.
Öppna ögonen när du ser att du är precis lika stark som jag.
Håll alltid ryggen rak

grow up whit a flow


"Rubrik"..

(" dörren slår igen med en hård smäll och en låg röst ropar efter om något är fel, men dem tomma stegen fortsätter bara. musik som leder än till en plats, en sliten bänk ut mot det blänkande vattnet, ord,tankar och tårar fick än att stanna upp och bara stirra upp mot skyn av stolthet")


hmm.. tjänat pengar idag. som även gick slut idag också. great! min ekonomi ligger rätt lågt just nu. jaja.. två veckor kvar tills man får pengar... Spenderat dan med sassa och vi har väl mäst gått runt och inte gjort nå specielt. nu sitter man och väntar på mat, med ett försök av att sova så kommer katten upp och vill ha mat.. "FAN GÖR DIN EGEN MAT"... eller man hade ju velat att dem kunde...
var på fast5 igår med sassa. den va ju inte bara lite grym. kan säga ett den verkligen är värd att se!
har även börjat känna mig små krasslig, halsen börjar sätta igång och huvudet bara dunkar... usch! men ska försöka vila lite innan det är dax och äta. sen blire och dra hem till sassa.



dunkla rum- lars winnerbäck <3

Jag kan inte hjälpa dig upp, kan inte lysa upp den väg du springer
jag kan inte vagga dig varm och lugn
du har en annan röst, annan färg,
ett annat land, med andra klockar som ringer
jag tar mig inte in i dina dunkla rum

Det står ett fältslag bakom väggen
man slår i tomma containrar
det här är helvetets förgård
i december står man stilla i en tunnel
och trängs, och trängs
och alla bara pratar
om det bara fanns nånting att säga
om det fanns skäl att vilja delta
du ser, jag kan inte ens förmå mig att hjälpa någon annan
det här är be your own star show
det här är bit ihop och sparka
och ge precis vad du behöver och ta vad du kan få



i am number 2

(inte ens ett enda samtal kan störa nån minut, inte ens med ett brustet hjärta. massor av förväntningar, gav mig ännu engång bakrunden)

day after day..

min dag idag har inte vart den bästa men har iallafall försökt fått ihop den.
ville verkligen inte gå upp imorse. huvudverk ont i magen och mådde illa. klara mig iaf till halv 12 innan jag drog till mammas jobb och bad om alvedoner. så jag gick på dem två sista lektionerna och sedan hem och kika lite. insåg att jag behövde nånting och roa mig med och jag var ju såklart godis sugen. så jag ringde camila och bad henne följa med mig ner på stan för att inhandla godsaker och en tidning. Blev en solo och en godispåse och 2 drickor. sen hem och förbereda hårfärgningen. hihi blekablekableka *happyface*. sen beställde mammisen pizza oxå. himla najz!!
nu väntar jag bara på att lilla christoffer ska börja leva igen. menmen.. bloggen håller på och ska förbättras men det tar sin tid.

har även påbörjat min lista på vad jag vill ha när jag fyller år. tihihi





jag är tom

Det har gått så långt och jag trodde ni glömt.
Men dag för dag känner jag min skuld.
Jag bestämmer mig lätt för att aldrig öppna min stora käft igen.
Det ända den gör är att, Såra, Förstöra, Kränka och förlora.
Problemet är bara att jag alltid kommer att vara stor i käften,
men jag ska aldrig mer öppna den för dig...


It has gone so far and I thought you forgot.
But day by day I feel my guilt.
I decide Ifind it easy to never open my big jaw again.
The only thing it does is, Hurt, Wreck,Violating and lose.
The only problem is that I will always be big in your mouth,
butI'll never open it for you ...


http://www.youtube.com/watch?v=sBRaYVHdqDw&feature=related


you who travel me

knapparna på datorn knappar så det låter som ett högt dån i det tysta rummet. tankarna bara vimlar ch skrivs ner på den blanka sidan på datorn som snabt blir ett 3 sidor långt svart vitt blad som får ögon en att vimla och hjärnan snurrig.


ligger hemma. låg uppe till halv 4a inatt, så jag är himla trött och har förjävligt ont i huvudet. usch. men jag slår på en film och puffar till kuddarna för att försöka vila lite. sen får vi se om jag hinner plugga.
sitter även och kollar lite på kläder och funderar på om man ska beställa hem en slags turkos blå hårfärg så man kan börja färga i helgen.. men skulle ändå vara bättre om man tog en sväng till örebro eller västerås för att kolla runt. behöver ju nytt puder och hårspray oxå så. det ända problemet är ju det att jag vet inte om jag bara ska vara turkos och blond i håret eller om jag ska färga in lite svart i underhåret och turkost i luggen sen allt annat blont...

jag älskar dig och kommer garanterat aldrig släppa dig.
*du som snurrar min värld
*du som reser mig
*du som väg leder mig
*du som håller min hand i alla lägen.


just like a idiot. <3

den här helgen har vart rätt lyckad.
fre: skolan, fika med sassa och crille, möta hebbe och martin, hebbe och jag drog oss ut mot elinas minnes plats, hem och packa, möta hanna, hem till hanna och äta pizza, skratta ochha kul med hanna, kolla film och sova.
lör: vakna upp hos hanna med sveriges "snyggaste" friss! blev att klä på sig och ner och äta frulle. sen kom mor och far och hämta mig för att jag skulle hem och göra mig klar tills kvällen. men först hämta sassa och handla gottgott. sen hem byta om och dra sig mot maria för att sedan äta pizza med maria,sabina och camilla. sen blev det ner på stan för den hära majbrasa saken och träffa folk. vi träffa julia, yazzeh, sabina, andreas och awzam. ochjag var ju lika crazy som vanligt. tihihi. sen hem och låg och led på golvet för att jag behövde spy. sen somna man.
sön: vakna breve sassa, kolla lite på tv och sedan ner och äta frulle. sen lite mer tv, sen duschen. fyfan vad man stank rök eftersom vi stod typ längsfram vid brasan för att det var så jävla kallt ute,hahah. sen baka lite kladdmuffins, sen kom crille hit och dog lite i soffan. rätt sliten kille. sen kom lilla julia och vi drog oss vidare till statoil för att lämna tillbaka en film vi hyrt. sen äta och vara social med syster för hon sticker till spanien i morgon i 5 veckor. ( nejdå inte avis alls, inte alls) ... och nu ligger man uppe i sängen och är sliten som fan, förkyld och typ avlider av att man kallsvettas. thihihi
uuumh jaaa. liten förkortning av min helg men den får duga.
tack alla som jag spenderat mina dagar/kvällar/nätter med. det har vart sjukt awsome!!!!!!



RSS 2.0