Ny blogg, klicka på bilden!


Damn!

för varje andetag in ger mig styrkan till att stå, varje andetag ut ger mig svagheten till att nå. inget som är värt att jobba för, att utsätta problem för sig själv och för andra. ingen mening till livets höjdpunkt. samtal efter samtal. möte till nästa. det tar bara längre och längre tid. även om jag vet att jag kommer brytas ner så kommer jag alltid ha stegen att klättra upp på när jag känner ett behov. sweet.
inte ens värt att resa sig upp ur sängen för att gå till skolan. inga värdiga lektioner och ingen ork till nånting. drar iaf en sväng förbi sassa när vi slutat och kvällen blir hos billy. funderar tamej fan på att göra mer kakor.. hmm, får checka vad som finns hemma.

a faster heartbeat

med gråten i halsen och något som skär i kroppens inre, ensam, ung och dum. fortsätter man sig framåt, efter steg för steg rasar marken. lamporna som står vid vägens kant, tänds och man blir beroende av ljuset, försöker följa rätt väg men faller i ett hål. ljuset dör ut och skrattar åt det som gick snett. såren inom än tuggar sig ut och visas bli gamla ärr. det fortsätter krypa i kroppen och jag vill bara hitta hem. blicken säger inget och leendet som försöker vara äkta tynar fram. ingen kommer någonsin se eller höra det tysta skrik som skruvas upp bakom en tung och omtummlad bakrund. ingen kommer märka när det sveper fram en dimma framför ögonen och man fortsätter ramla fram. ingen kommer någonsin känna den smärta som vrider om mitt hjärta och försöker knyta fast den i djävulens hand. det är bara den flamman som kommer trycka bort hans hand. för så länge mitt hjärta brinner så slår hans hand i lågor och kvävandet försvinner ut ur min hals.

minneslucka*


när vi 2 blir 1


tears don't fall

some fall, some running, some sleeping and some disappear.
but when you get tired so stop it, as one in the crowd. invisible, forgotten and alone.
you fall asleepwith a fear, wake up with anxiety, moving on to escape.
goes home at night, lightson it to finish it some call the future as others call it hell.
shuts himself up in a place where no one but he would find me.
never leave a weak person's body, never forget that it is damaged and soon abducted by a black car that goes straight to the underworld.


Ni lär ju checka länkarna!


siamees


sweet

isolerad tillsammans med en ängel, fast kedjad i varma armar, om tummlad känsla av lycka. ett lugnande piller och en film gjord för dem som vet hur det är.
höstlovet drar sig mot sitt slut och har spenderat de på olika sätt. har väl mest vart hos Billy och myst.  blev en sväng till donken igår. gick dit, så har en förjävla träningsverk! blev väl några skrattanfall på vägen hem. menmen! billy och jag bestämde oss även att det här var sista helgen vi ska äta skräpmat. blivigt en jävla massa senaste tiden. så vi avsluta det med en kebab idag.

sleep sweat my love. tomorrow maybe never comes

Balanserar på en livs lina. faller djupare och djupare ner i ett svart  hål. det är negativt. och finner inget ljus. när smällen mot huvudet slår till, vaknar upp på axeln på en underbar dröm som visas vara verklighet. balanserar tyngder. måste försöka stanna. jag är inte redo för att gå. jag är inte redo för att stå. hjälper du mig att fånga varje ögonblick på en minnes bild.


Blogg.se har laggat så har inte kunnat updtr. Men har förövrigt spenderat min tid med billy. blev en middag med Sassa, Camilla, Maria och Kevin oxå. kanske inget som var att skåla för men vi försöker iallafall hålla ihop. även om vi alla vet hur det är att splittras. right chicks? men men. höstlovet drar sig fort förbi och ska väl ta och slå en signal till mormor nu om en stund. efter det väntas städning,matlagning och bakning. om det blir som planerat. imorgon sticker ja till Örebro så måste skriva en lista om vad som fattas här hemma. Ny diskmaskin oxå, känns ju någolunda skönt att man slipper stå och diska förhand.

nån av dessa kommer föhoppningsvis bli hembeställd ganska snart.




RSS 2.0