bye smalltown and hello gran canaria beach!!

lämnar för engångs skull allt, bara för att få släppa tankar och tyngd. ta ledigt från stressen,frågor och massa svar. ta en titt i världen. är det kanske där allting vänder och blir sisådär som en tid som aldrig fanns?

fick förarbevispappret idag, vi hämtade moppen idag, spenderat hela kvällen med julia,camilla och sassa. så vi åkte runt lite här och var. kändes rätt chilly! men... JAG STICKER INATT! thahah! kl4 drar man till arlanda och flyget går kl 8. vilket betyder att jag tar en paus, även om juag skulle ha möjlighet så är jag inte uppdaterad här. isåfall på facebook.

fb: Lotta werner


dröm. verklighet. saga? allt har ett slut♥(darlig)

både du och jag vet att du ljuger. jag kan faktiskt läsa en del av dig. även om du inte ens sitter här. nu när jag ska lämna allt och få veta att du känner såhär så känns det bara knäppt att göra såhär. även om det skiljer mil så har jag lovat att finnas där. vi var som regnbågar och enhörningar. det glädje.


sov en jävla timme inatt... funderingar,skratt och tårar har spenderats. trevligt trevligt. idag har man vart med amanda, inte gjort så mycket än att setat lite här och var, sedan drog vi till metro och var social med john. sen kom melker och hebbe, trajvligt ttrajvligt. lacka sönder på en liten kille som höll på och hacka på oss hela tiden, fast de var väl rätt kul med alltl han sa, men endå. haha. nu ska jag skriva klart lite påbörjade texter. och sedan försöka sova. imorgon ska jag upp tidigt och tvätta kläder sedan städa och massa skit, försöka hinna träffa fint folk. men jaja. godnatt!

too happy to cry now

en helt random känsla, en helt spontan grej. utan tänkande och funderingar. lika snabb som blixten. ingen kommer förstå mer än jag och du.

gårdagen spenderades med camilla och sassa, vi försökte få nå bra portrett foton osv, sedan drog vi till kebab och käka lite. men sen drog camilla och sassa och jag mötte hanna som skulle sova hos mig. vi drog oxå och käka, fast på pronto. mohahah i'm fat ♥. menmen, sedan kom vi på en ide om att dra upp och kolla på elinas gravplats efterssom hon blev begraven för bra nån vecka sän, så vi tänkte gå och köpa ljus och så, en istället så hitta man en sofie och en niklas så vi satt och snacka ett bra tag, massa skratt oxå. menmen, sedan börja vi ta oss till kyrkogårn och leta, tog ett tag. men sedan hittade vi och vi stod där ett tag och bara tänkte. men det kändes bra! sedan drog vi oss till camilla för att spela med sassa och camilla. det var oxå himla kul. och jaaa jag är jävligt blond hahah! yeye, men vi drog oss alla vid kl halv2 kanske, och hanna och jag fastna framför tvn inatt och har legat i soffan sän kl 03-17.00.. jaa vi e lata (a) men det var bra grejjs på tve. sedan skulle man göra sei klar för att dra sig till några vänner och käka, så spenderat hela kvällen där. men det var trevligt! vi snacka om vad våra familjer gjorde när vi var mindre och jaa jo man har sina minnes bilder. menmen, nu ska jag slänga på twhiligt filmerna för att ha lite maraton i natt. har huvudvärk och massa crap men men. finns på mobilen all night long yeah! hahah jaja.




haha natt humor! ANDREW BISANTE♥♥♥

you suck at love

allt bara börjar snurra. leendet och skrattet sätts igång helt utan anledning. så sjukt patetiskt barnslig känsla. hur kan en känsla bara komma från roten på blomman, helt nergrävd och begraven. tillslut drar man sig uppåt och drar åt sig av näringen av livets nektar. men jag kan också tänka framåt i livet. den kommer vissna,  precis som vanligt. ändå ler jag, det är ett obetydligt problem. se saken posetivt?


provet avklarat, på tisdag står min efterlängtade moppe här hemma. känns så jävla sköööönt! dock blev bilden till körkortet fail och jag hinner inte köra moppen lagligt innan jag kommer hem från gran carnaria (stavningen är saksamma). då jag är hem och tvättar kläder och sedan packar för att sedan dra till efterlängtade greeekland!.
men men, vart i västerås hela dan och ikväll va man med sassa och camilla, sen skulle dem dra så jag träffade john och björn. och nu ligger man i sängen och försöker sova för jag ska upp oh jobba i morgon nån timme. blööh. blir inte mycket sova inatt inte. men men, bilder kommer senare i helgen. ♥

it's not easy



plugga hela dan igår, sedan drog man och hämta emily caiza och sassa för att sedan dra till secilia och käka. himla kul. sedan fick vi lite tråkigt så vi drog och bowla. tahah disco bowling, ensamma i hela stället så var ju bara att pumpa på hahah. jajaaa.. sedan sov man hos sassa, och vi kolla på the eye. den var väl sisådär. förväntat mig lite bättre faktiskt. menmen. idag har sassa och jag pluggat satan! senare på kvällen drog vi oss på bio (sista harrypotter filmen), där vi träffade danne,linus,ali och daooie. lite trevligt faktiskt. när man kom hem så plocka man fram en cider och en skål ostbågar för att avsluta kvällen. ligger även och plågar mig själv med himla fin musik. kommer även kugga på provet i morgon, kan sätta 100 spänn på de! wish me luck!!


jag trodde jag blivigt starkare men istället var jag lika svag

jag var så jävla när på att dra mig in på något nytt. ett försök på något nytt. men är det något värt.nej?. det förvånar mig inte att jag ännu engång brytsner, skakandes i hörnet på sängen, ihopkrypen och kall. jag är inte lika svag som förut men jag är svag. det var just dethär jag inte orkade just dethär min kropp inte skulle klara av. bara av att känna rädslan igen så vill jag bara spy. problemen sätter sig runt mig. ännu engång. inte ens värt att fortsätta. skrattet och leendet var äkta. men inte fan vet jag nu.

gång på gång kommer ord från mitt huvud vissa är nog djupa vissa är nog starka. men det mästa är nog fegt och svagt. så jag släpper skiten och fortsätter allt precis som det var. såren kanske inte syns. men du har aldrig sätt det som verkligen var menat med mina ord. sen att jag ens orkar bry mig efter allt som jag gått egenom så vet inte jag om jag bara ska skratta eller gråta.

let's do it again bitch.

♥!!


it's too late. i'm sorry, but i warned you..

du skapar bara problem för dig själv. jag varnade dig minst 3 gånger att det skulle bli som det blir. jag vet att du försöker och det är starkt, men jag sårar bara dig. specielt när jag säger att det inte är rätt för mig.

hej mitt humör börjar gå neråt. vart på moppekurs i örebro sän kl 8 i morse och höll på till 5. trodde jag skulle avlida. huvudvärken tar kol på mig och hettan lika så. imorgon blir det att plugga helaaa dan. ska klara moppe provet. kuggar jag det så vet jag fan inte vad. hmm.. ska nog lägga mig ner och kolla på film efter allt städande. och intefan är jag klar än heller! nej orkar inte skriva mer. min mobil kommer vara rätt off. men kanske gör undantag för några.
tjao.

du får det att brista

ett förlåt är inget svar så undviker att ännu engång säga fel. vet inte riktigt om jag skulle kunna göra saken bättre med det som frågas och sägs. jag vågar bara inte dra mig tillbaka, hotet som sätts mot kroppen orkar jag inte igen.


hmm.. mina dagar har spenderats ute i solen med fint folk. orkar inte berätta så mycket mer än att man stekt i solen med bästaste sassa. idag har man legat inne och sovit typ hela dan, inte orkat nånting. men sen drog man ut en sväng och träffa hebbe sen drog vi hem och kolla på ice age2 och lilla sassa kom förbi oxå. imorgon blir det moppekurs i örebro. borde egentligen sova nu men kan inte. jaja får hettsa upp mig imorgon om man ska upp vid 7. jaja har en staaaark känsla av att jag vill spela tvspel men neej! ska slänga på en film och sova. wish me luck!






du hade rätt, jag var blind. men jag var lika blind för dig oxå.

den svidande smärtan som rinner ner från min skind, som lägger sig som salt på mina läppar. för att ännu en gång resa sig upp se sig själv i spegeln. tankar som vad folk säger "se så stark hon är, tiden läker alla sår, slaget gör dig starkare". det är en grov vit lögn. ärren finns kvar till minne, jag ångrar inte ett jävla skit. våra bilder är oförglömliga och kan fortfarande få mig att le. du som ännu engång fick mig att resa mig upp, sedan blir jag blind, sen ser jag alla fel. vartenda litet ord du sagt var en lögn. försöker ännu engång le, det blir bara lättare och lättare för varje dag. för jag har blivigt precis som allt ni sagt. en blank fet jävla vit lögn.


hemmmmmmaaaaaa! uum.. vi har v'l int egjort så mycket mer än att spela kort och skrattat halva nätterna. ännu ängång så kommer massor med minnen upp, som gav oss båda skratt. hahaha.. (minns du natten hon kröp upp i sängen av rädsa?) hmm.. när jag kom hem så plocka jag  bara upp mina saker ur väskan och sedan la jag mig i sängen och bara låg och glodde i taket ett tag, sedan blev jag rastlös och gick ut till mamma och snacka med henne lite. medans jag sprang runt med en boll och försökte grejjsa. men sen blev lilla ja sur och satte mig och spela tv spel.. fast det gick inte så bra de heller, så lilla hebbe trampa hit och spela lite. sen har jag spenderat kvällen med camilla och sassa, vi hade typ spel tunering med massa spel och så. var skojjsigt.. i morgon ska jag till tandläkarn.. igen..!jajajajaaa, orkar inte skriva mera. hörs!

jag kan lika gärna fortsätta

jag gråter än men inte på det sätt som förr. nu när ångesten kommer tillbaka, det var inte meningen att det skulle bli såhär. nu vill jag bara tillbaks, nu när drömmar krossas till förjäves.

uum.. har hänt massa i helgen, men orkar inte hålla på oh skriva massa. så jaa. igår fixades kanoten och sassa oh jag bosatte oss på en ö vid kvarnsjön. vi var vid stranden och bada  tills halv 12, sen börja det komma fladdermöss grejjamojjser, så vi börja paddla tillbaka. vi börja spela lite kort och käka chokladbollar. sen blev jag lite hyper och börja hoppa runt på madrassen. heheee. i morgon ska sassa och jag till nån bondgårds grejj och göra nåt. sen kommer vi hem på ons. ska bli massa kul^^.
mwaaaah!! mamma har beställt resa till spanien, sen ska jag till grekland me sassa. awzume!! och nästa vecka blir det och plugga till moppe. jajaa. men ska fortsätta städa nu!


why did you stop me now. why?..

outside the city's all doors















och där var resten av bilderna från norrland.

RSS 2.0